Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 678 / 1 / 0
Ano, też uwielbiam słuchać muzyki na mefedronie, strasznie mnie wtedy rajcują melancholijne, smutne i mroczne klimaty... nie wiem czemu. Robi się ze mnie straszny smut na mef, ale wczujka jest dobra.

BTW, mef to RC choć pretenduje do miana klasyków.
delikatny jestem na zwale.
  • 788 / 21 / 0
Mówiąc RC miałam na mysli coś bardziej w stylu brefedronu czy moze 6-adpb ; mam dobre przeczucia co do tych specyfików :3

Ja znów na mefie lubuje sie w elektronicznej muzyce, z tym ze bardziej deep i minimal niz jakaś łupanka. Polecam C2C , clean bandit oraz Metronomy na jazdę <3
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 15 / 0
próbówałem Acodinu ,thiocodinu, i THC i alkoholu z czego ten ostatni działa najlepiej :D
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 5299 / 106 / 0
Tego pana wyżej nie komentujemy %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 27 / / 0
Zdecydowanie GBL. Przy dobrym s&AMP;s muzyka wprowadza mnie w absolutna ekstaze.
  • 1026 / 31 / 0
DXM, ketamina, LSD, 2C-E, 25I-NBOMe. Tych związków nie da się chyba przebić :)
Switched my sulph to AJAX.
  • 3964 / 150 / 0
najleszpe imprezy calonocne z muzyka spedzilem na polskich groszkach sprzed <10lat w ktorych jak potem sprawdzalem byly takie mixy jak MDMA+DXM i wszystko dojebane polska sciera i skunem %-D
  • 343 / 3 / 0
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 31 / / 0
Mi najlepiej słuchało się na miksie LSA i mj. Mogę powiedzieć, że muzykę odczuwałem wszystkimi zmysłami. :-)
  • 3363 / 360 / 0
Standardowo mj.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.