Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
Ile tego zjeść żeby mniej więcej odpowiadało intensywności 180-200mg jedzonego MXE?
Biore pod uwagę tylko średnio mocne - mocne odklejenie - na pierwszy raz wrzucać 30mg?

Po przerobieniu do wolnej zasady mam zamiar przywaporyzować. Jedyne info jakie znalazłem o tym ROA to:
Started with 5mg vaped which produced a noticeable stimulation and pretty strong euphoria (was grinning from ear

to ear ) but my lungs told me not to repeat that experiment. The smoke/vapour (chased off tinfoil) was smooth and

painless but after an hour or so there was some minor chest discomfort which made it clear that vaping wasn't a good

option for this stuff.
http://www.bluelight.ru/vb/threads/4540 ... read/page5

Czyli na dobrą sprawe nic nie wiem. Wiem za to z doświadczenia że ichnie dawkowania to thresholdy i baseliny.

MaciekB pisze:
Dawkowanie nieznacznie mniejsze jak w przypadku oralnym.
Czy to znaczy na przykład 20mg oral ~ 15mg palone?
  • 992 / 25 / 0
@Anon nie jest to zamiennik MXE, ma on nieco odmienne działanie - nawet bardzo. Chcesz mocno? Weź 30 mg, chcesz mocniej? Weź inną substancję, bo ta jest trochę nieprzewidywalna.
3-MeO-PCP jest najlepszą substancją jaką brałem z dysocjantów, ale także ma coś mrocznego w sobie.
Chętnie spróbuje 25mg bo jak dotąd 16 i 20mg było świetne.
  • 373 / 151 / 0
Brałam 20mg i nie spodobało mi się, nie było poczucia oddzielenia od ciała które tak lubiłam w dexie, latania ani cevów. Słyszałam tylko jakieś dziwne przeciągające się wysokie dźwięki które brzmiały jak UFO i miałam rozkminy że ten stan świadomości może być bramą do tego aby się z nimi komunikować, ale niestety nie skomunikowałam się. Mój stan był bardzo trzeźwy w porównaniu do DXM i MXE. Szybko miałam dość pustej fazy i zapodałam dodatkowo 300mcg 25c i zioło które uratowało sytuację i zapewniło dobrego psychodelicznego tripa który pozwolił mi sięgnąć głębiej w swoją psychikę.
  • 1857 / 70 / 80
@Wildzen Tak rozumiem że działanie jest całkiem inne, na Bluelighcie jest nawet opinia że po 3-MeO-PCP wcale nie da sie wejść w dysocjantową dziure.

Ale spróbuje.
  • 1876 / 23 / 0
aired pisze:
Brałam 20mg i nie spodobało mi się, nie było poczucia oddzielenia od ciała które tak lubiłam w dexie, latania ani cevów. Słyszałam tylko jakieś dziwne przeciągające się wysokie dźwięki które brzmiały jak ufo i miałam rozkminy że ten stan świadomości może być bramą do tego aby się z nimi komunikować, ale niestety nie skomunikowałam się. Mój stan był bardzo trzeźwy w porównaniu do dxm i mxe. Szybko miałam dość pustej fazy i zapodałam dodatkowo 300mcg 25c i zioło które uratowało sytuację i zapewniło dobrego psychodelicznego tripa który pozwolił mi sięgnąć głębiej w swoją psychikę.
Być może jesteś mniej wrażliwa nastepnym razem weż 30 mg i zobaczysz :)
Anon da się kwestia dawki , ale pcp-hole ze tak to nazwie jest troche inny niz po dxm czy ketaminie.
  • 3215 / 416 / 0
Przechowywanie owego cuda w roztworze - ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Ponad tydzień w wódce bez żadnych zmian. Więcej nie wytrzymał ;)
  • 3215 / 416 / 0
W sensie że został przez Ciebie wypity czy coś złego się z nim stało :rolleyes: ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Wypiłem.
  • 303 / 4 / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.