Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
Ile tego zjeść żeby mniej więcej odpowiadało intensywności 180-200mg jedzonego MXE?
Biore pod uwagę tylko średnio mocne - mocne odklejenie - na pierwszy raz wrzucać 30mg?

Po przerobieniu do wolnej zasady mam zamiar przywaporyzować. Jedyne info jakie znalazłem o tym ROA to:
Started with 5mg vaped which produced a noticeable stimulation and pretty strong euphoria (was grinning from ear

to ear ) but my lungs told me not to repeat that experiment. The smoke/vapour (chased off tinfoil) was smooth and

painless but after an hour or so there was some minor chest discomfort which made it clear that vaping wasn't a good

option for this stuff.
http://www.bluelight.ru/vb/threads/4540 ... read/page5

Czyli na dobrą sprawe nic nie wiem. Wiem za to z doświadczenia że ichnie dawkowania to thresholdy i baseliny.

MaciekB pisze:
Dawkowanie nieznacznie mniejsze jak w przypadku oralnym.
Czy to znaczy na przykład 20mg oral ~ 15mg palone?
  • 992 / 25 / 0
@Anon nie jest to zamiennik MXE, ma on nieco odmienne działanie - nawet bardzo. Chcesz mocno? Weź 30 mg, chcesz mocniej? Weź inną substancję, bo ta jest trochę nieprzewidywalna.
3-MeO-PCP jest najlepszą substancją jaką brałem z dysocjantów, ale także ma coś mrocznego w sobie.
Chętnie spróbuje 25mg bo jak dotąd 16 i 20mg było świetne.
  • 373 / 151 / 0
Brałam 20mg i nie spodobało mi się, nie było poczucia oddzielenia od ciała które tak lubiłam w dexie, latania ani cevów. Słyszałam tylko jakieś dziwne przeciągające się wysokie dźwięki które brzmiały jak UFO i miałam rozkminy że ten stan świadomości może być bramą do tego aby się z nimi komunikować, ale niestety nie skomunikowałam się. Mój stan był bardzo trzeźwy w porównaniu do DXM i MXE. Szybko miałam dość pustej fazy i zapodałam dodatkowo 300mcg 25c i zioło które uratowało sytuację i zapewniło dobrego psychodelicznego tripa który pozwolił mi sięgnąć głębiej w swoją psychikę.
  • 1857 / 70 / 80
@Wildzen Tak rozumiem że działanie jest całkiem inne, na Bluelighcie jest nawet opinia że po 3-MeO-PCP wcale nie da sie wejść w dysocjantową dziure.

Ale spróbuje.
  • 1876 / 23 / 0
aired pisze:
Brałam 20mg i nie spodobało mi się, nie było poczucia oddzielenia od ciała które tak lubiłam w dexie, latania ani cevów. Słyszałam tylko jakieś dziwne przeciągające się wysokie dźwięki które brzmiały jak ufo i miałam rozkminy że ten stan świadomości może być bramą do tego aby się z nimi komunikować, ale niestety nie skomunikowałam się. Mój stan był bardzo trzeźwy w porównaniu do dxm i mxe. Szybko miałam dość pustej fazy i zapodałam dodatkowo 300mcg 25c i zioło które uratowało sytuację i zapewniło dobrego psychodelicznego tripa który pozwolił mi sięgnąć głębiej w swoją psychikę.
Być może jesteś mniej wrażliwa nastepnym razem weż 30 mg i zobaczysz :)
Anon da się kwestia dawki , ale pcp-hole ze tak to nazwie jest troche inny niz po dxm czy ketaminie.
  • 3215 / 416 / 0
Przechowywanie owego cuda w roztworze - ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Ponad tydzień w wódce bez żadnych zmian. Więcej nie wytrzymał ;)
  • 3215 / 416 / 0
W sensie że został przez Ciebie wypity czy coś złego się z nim stało :rolleyes: ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Wypiłem.
  • 303 / 4 / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.