Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 47 / 0
Ciężko stwierdzić. Osobiście nic takiego nie uświadczyłem, ale u mnie była zima i skute lodem drogi, więc nie jestem najlepszym punktem odniesienia. Chociaż jest wiosna, jak się nastawisz na plener trip, powinno być ok, ale czy bez specjalnego wysiłku, to już nie wiem ;) Niech się lepiej wypowiedzą Ci którzy jedli go przy takiej aurze. Pozdro
5-HO-La La LaND
  • 272 / 25 / 0
ALD jak dla mnie bardziej do aktywnego spędzania ALD jak dla mnie bardziej do chodzenia i aktywnego spędzania tripa. Na wigilie po 2 kartonach zrobiliśmy pieszo kilka km i ALD bardzo ładnie niwelowało zmęczenie, i dodawało energii, współtripowicz twierdzi podobnie ;-)
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 1472 / 26 / 0
Testowany kartonik na fesiwalu psytrance ,moja opinia nie będzie do końca obiektywna bo mieszałem z alko

kolory są przepiękne pastelowe,cudownie słucha się muzyki :-) ,substancja lekka dla ciała,lekki bodyload

po śnie 3 godzinnym poszedłem na uczelnie i dalej subtelnie ale miałem wyostrzone kolory jeszcze rano :-D
  • 401 / 21 / 0
Czy ALD-52 "wchodzi" szybciej niż 1P-LSD? Jeszcze "full tripów" nie przeżyłem ale bawię się w microdosing. 1P-LSD już spróbowałem i byłem zadowolony z rezultatów.
Teraz przyszedł czas na microdosing ALD-52. I wg mnie jest gorzej. Nie ma tej stymulacji utrzymującej się długi czas i ochoty do życia jaką zapewniał "one player". 1P wchodził po 2,5/3h a ten ALD52 już po 1h czuje. Więc ktoś kto stosował ten i ten lizergamid (microdosing ale i full trip też) niech powie czy to tak wygląda czy to co mam to jednak nie jest prawdziwe ALD52.
Pojawiła mi się taka myśl że to nie to może siedzieć w kartonie bo ktoś napisał u jednego vendora że ma wątpliwości czy to aby napewno ALD52 (gorzki smak).

Więc będe wdzieczny za porady.

PS: Zapomniałem dodać że czuje mocniejsze bicie serca podczas wchodzenia substancji. Nie jest to jakieś bardzo nieprzyjemne lecz zauważalne. Na 1P tego nie miałem. A dawki obu biorę takie same na MD (10mcg - 12,5mcg)
  • 3363 / 356 / 0
Ja pierdole, gorzkosc blottera nie oznacza ze jest na nim cos innego.
W ogole probowales kiedys nbome albo inne fenetylaminy na kartonach? One doslownie znieczulaja i wykrecaja gebe od gorzkosci.

1P w moim odczuciu rzeczywiscie bardziej stymuluje niz ALD/AL-LAD/ETH-LAD.
Mi szybciej laduje sie ALD-52 niz 1P. Chociaz 1P juz dawno nie jadlem, ale pamietam ze 1P czulem dopiero po jakiejs godzinie, ALD czuje juz w sobie po pol godziny.
Preferuje ALD-52 do tripow: jest 'lzejszy' i nie ma tak nachalnego wejscia jak 1P. Do efektow orange sunshine daje sie przywyknac, a 1P wchodzi jak pojebany: trudniej sie ogarnac na wejsciu.
  • 401 / 21 / 0
Nie próbowałem dlatego pytam. Wolę się upewnić.
Skoro mówisz ze ALD52 mniej stymuluje niz 1P ale szybciej wchodzi to wychodzi na to że jednak siedzi tam to co ma siedzieć.
Jak mówiłem wcześniej interesuje mnie microdosing nie do full tripy (to w późniejszych terminach).

Dzięki za info.

Apropos Orange Sunshine: https://erowid.org/ask/ask.php?ID=3189
  • 260 / 3 / 0
ald rozpierdala temat jak dla mnie, lepsze niż oryginał, bardziej wizualne, zajebiście mi pasowało do psytrance, leżenia w łóżku, oglądania filmów i wszystkiego, nawet jazda pociągiem zajebista sprawa, ładnie trzyma, nie odczuwam w sumie po tym stymulacji, ale jest chęć działania, robienia czegoś. Bardziej odpowiada mi niż oryginał jeśli miałbym to porównać. ok. 190ug dało mi przezajebisty seks pełen cevów i oevów, nigdy tak dobrze mi się po dragach nie ruchało, chociaż już po czasie odleciałem za bardzo w kwasowe myśli i próbowałem wkręcić mojej dziewczynie, że musimy pracować oboje w osobnym rytmie i coś tam jeszcze jako wizja ulepszająca seks ale to się nie udało. Potem pisałem scenariusz do filmu. (??) Kalejdoskop w oczach zajebisty, wejście też potwierdzę, że krótkie, ale to substancja nr 1 w moim rankingu i raczej na długo zostanie. Mentalnie i wizualnie 10/10
  • 36 / / 0
Testowałem 1x125ug. Załadunek po godzinie. Było całkiem w porządku, lecz czuję że chybas jak dla mnie potrzebne będą dwie sztuki ;). Muzyka przyjemnie wchodzi, OEV i CEV dość marnie (jak zawsze u mnie), DLatego myślę że 2 wizualnie zrobią robotę.
Uwaga! Użytkownik And107 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 2 / 0
Miałem okazje próbować ALD-52, generlanie sama substancja jest bardzo podobna do LSD-25 chociaz w moim przypadku odrobine inna wizulnie, w przypadku LSD-25 dominującymi kolorami sa czerwony, filetowy, czy niebieski natomiasta w przypadku ALD-52 bardziej widoczny jest brązowy, ponadto morfowanie obiektów i faktur jest odrobine inne (wiecej przekształcen geometrycznych, czy przestrzennych). W mojej opinii stan jest "techniczny", bardziej energetyczny i nie tak mistyczny jak LSD-25
  • 694 / 70 / 0
16 marca 2017zlyhui pisze:
...
Udało ci się wykrzesać iskrę libido na ALD? Wow... mnie sajko kastrują (oprócz niektórych fenylek) i wogóle na tripie nie ma czasu na zbereźne myśli, są ważniejsze rzeczy... wiecie, nadciąga wyczekiwany ważny komunikat z przestworzy, sąsiad sadzi drzewo i odprawia przy tym taniec rytualny i takie tam %-D
Może też dlatego, że nie wrzucam już mniej niż 375mcg, co bardziej doświadczonym użytkownikom, bądź tym co nie przeżyli jeszcze ego death, bardzo polecam :cheesy: .
Trip aż do odcięcia podstaw rozumowania i utraty zbudowanego obrazu własnej osoby, zawsze jest bardzo oczyszczający z niepotrzebnych myśli, i odświeżający dla zmysłów, tzw. korzystna dekonstrukcja.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.