Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9567 / 1887 / 2
Re: 4-FMA
Post autor: Stteetart »
29 marca 2020lekarziinzynier pisze:
ale nie uwazasz ze MPH byl lepszy?
Nie napisałeś do kogo pytanie.
Jeśli do mnie to nie testowałem MPH więc ciężko powiedzieć.
amfetaminy to zawsze amfetaminy w większych dawkach włączało god mode a w mniejszych i przy rzadszych wrzutach dawało potężną chęć do pracy i motywacje.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 8 / / 0
Post autor: lekarziinzynier »
tak o cieebie , ja juz mialem tutaj wczensiej konto i cię kojarzę .
MPH znam z ery rc , chcialbym to tego wrocic...
  • 198 / 7 / 0
Post autor: thcmenel »
Czy stosując to cudo przy SNRI można się nabawić zespołu serotoninowego?
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 8 / / 0
Post autor: lekarziinzynier »
Zalezy jakie , ale ryzyko jest zawsze.
  • 198 / 7 / 0
Post autor: thcmenel »
duloksetyna
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 5133 / 922 / 0
Post autor: serotoninowy »
Można. Prawdopodobnie 4fma nie zadziała serotoninowo, dostaniesz okrojona fazę a w najgorszym wypadku ZS.

Ja bym nie brał 4fma na twoim miejscu przy duloksetynie.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1 / / 0
Post autor: tesit200 »
pytanie - mam 4-FMA w postaci piksa - gramatura na wadze 450mg.
Dawkować tak jak kryształ? jedna sztuka na 2 osoby będzie ok?
  • 2935 / 632 / 0
Post autor: Vetulani44 »
To troll, żart czy prowo?
Kolego, dawkowanie 4-FMA to nie żarty i ja bym nie leciał nigdy wyżej niż 150mg ale to i tak pojebana dawka. Zesrałbyś się z wazokonstrykcji.
Najlepiej zacząć gdzieś od 40mg i obserwować efekty no i też nie wiem skąd masz pewność że to na pewno to.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 225 / 22 / 0
Post autor: KrwawyJanek69 »
Czy to coś podobnego do 4f Ritalin?
Swiat na trzezwo jest nie do przyjecia.
  • 165 / 10 / 0
Post autor: XxoDARKoxX »
Nie
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.