Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
29 marca 2020lekarziinzynier pisze: ale nie uwazasz ze MPH byl lepszy?
Jeśli do mnie to nie testowałem MPH więc ciężko powiedzieć.
amfetaminy to zawsze amfetaminy w większych dawkach włączało god mode a w mniejszych i przy rzadszych wrzutach dawało potężną chęć do pracy i motywacje.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
MPH znam z ery rc , chcialbym to tego wrocic...
Ja bym nie brał 4fma na twoim miejscu przy duloksetynie.
Kolego, dawkowanie 4-FMA to nie żarty i ja bym nie leciał nigdy wyżej niż 150mg ale to i tak pojebana dawka. Zesrałbyś się z wazokonstrykcji.
Najlepiej zacząć gdzieś od 40mg i obserwować efekty no i też nie wiem skąd masz pewność że to na pewno to.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.