Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
29 stycznia 2025Merx pisze: @NahoyCito szanuję za dystans do mojego odwołania do Twojego nicku, tylko nie wiem czy czasami lekarz nie będzie mieć przypału w czasie kontroli wypisując komuś elvanse jeśli ma podejrzenie ADD, a nie postawioną czarno na białym diagnozę, zapytać zawsze możesz, nic nie stracisz, możesz jedynie zyskać.
po jej otrzymaniu przepisywał mi medikinet , do dwóch kolejnych poszedłem z tym dokumentem ale nawet go nie sprawdzili tylko po rozmowie wypisali mi to co miałem wczesniej a nawet wiecej bo jeden odrazu na pierwszej wizycie wypisał mi concere i medikinet CR który dostawalem wcześniej , ściemniłem też że dostawałem medikinet IR 20 też dostałem na pierwszej wizycie, w miedzy czasie zaliczyłem jeszcze jednego psychiate który podważał dokumenty leczenia od poprzedniego psychiatry nawet znał bo był kiedyś jego przełożonym, ten nie wypisał mi wogule metylofenidatu za to podniosl mi duloksetyne z 60mg doba na 120 mg chodz Sugerowałem by z niej schodzic bo strasznie mnie zamulila spowodowala os takiego że bez metylofenidatu ja niemoglem z łóżka wstać do pracy z zmęczenia i spać nawet 48h Prze to szybkie podniesnie dawki bo na duloksetynie byłem dopiero 1,5 miesiąca.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
A Elvanse? Bierzesz raz, czekasz godzinę i jest zupełnie inna bajka. Przede wszystkim działa STABILNIE i w tle. Wyłącza lęki, podnosi koncentrację. Po około dwóch miesiącach kuracji nie doświadczam już żadnych skutków ubocznych. Do roboty idealny.
Lek warty swojej ceny.
Z czym jeszcze łączysz elvanse ?
Czasami biorę trazodon ir 50 mg na sen, poza tym suplementacja: magnez, omega 3, spore dawki wit. d3 z k2mk7.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.