Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / 1 / 0
Cena wysoka, żeby to zrekompensować doktorek przepisał mi 70mg i nakazał rozpuścić zawartość pixy w wodzie i dozować a to co zostaje przechowywać w lodówce. W ten sposób z jednej pixy robi się u mnie dawka na pięć dni a butelka starcza na prawie pół roku co jest dobrym dealem jak na 330pln jakie zainwestowałem.
  • 104 / 6 / 0
29 stycznia 2025Merx pisze:
@NahoyCito szanuję za dystans do mojego odwołania do Twojego nicku, tylko nie wiem czy czasami lekarz nie będzie mieć przypału w czasie kontroli wypisując komuś elvanse jeśli ma podejrzenie ADD, a nie postawioną czarno na białym diagnozę, zapytać zawsze możesz, nic nie stracisz, możesz jedynie zyskać.
Mnie pierwszy psychiatra skierował na diagnoze dopiero
po jej otrzymaniu przepisywał mi medikinet , do dwóch kolejnych poszedłem z tym dokumentem ale nawet go nie sprawdzili tylko po rozmowie wypisali mi to co miałem wczesniej a nawet wiecej bo jeden odrazu na pierwszej wizycie wypisał mi concere i medikinet CR który dostawalem wcześniej , ściemniłem też że dostawałem medikinet IR 20 też dostałem na pierwszej wizycie, w miedzy czasie zaliczyłem jeszcze jednego psychiate który podważał dokumenty leczenia od poprzedniego psychiatry nawet znał bo był kiedyś jego przełożonym, ten nie wypisał mi wogule metylofenidatu za to podniosl mi duloksetyne z 60mg doba na 120 mg chodz Sugerowałem by z niej schodzic bo strasznie mnie zamulila spowodowala os takiego że bez metylofenidatu ja niemoglem z łóżka wstać do pracy z zmęczenia i spać nawet 48h Prze to szybkie podniesnie dawki bo na duloksetynie byłem dopiero 1,5 miesiąca.
  • 857 / 252 / 2
ale skurwysyn z tego co Ci duoloksetynę podniósł, jak masz jakieś namiary na niego to chętnie się tym zajmę. Takie kurwy trzeba tępić. Bo niektórzy po zdaniu LEK'u ( Lekarskiego egzaminu końcowego ) ich ego wypierdala po za skalę naszego rozumowania, nie będziesz świadkiem w sprawie jak coś, wszystko w pełni anonimowo, tzn z Twojej strony, z mojej nie bardzo, ale ja to już znany z tego jestem, że robię bardziej jako tajemniczy klient na wizytach, niż jako pacjent. xD i szczerze? w chuj mi z tym dobrze. sam sytuacji w Polszy nie poprawię, ale może ktoś kiedyś pójdzie również w moje ślady.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 149 / 19 / 0
W marcu do polskich aptek wejdzie Tentin - dekstroamfetamina, czyli jakby Elvanse, ale o natychmiastowym uwalnianiu (nie musi przejść przez wątrobe).
  • 2 / / 0
Siema, ma ktoś porównanie z medikinetem w dawkach 60mg dziennie do elvanse 30mg? Mam w domu 3 opakowania ale będę testować dopiero w sobotę żeby nie bylo lipy w pracy, nie wiem czego sie spodziewać.
  • 90 / 5 / 0
Brałem medi IR w dawkach 40-60 mg, a dwa miesiące temu przesiadłem się na elvanse 30tki. W moim przypadku działanie medi to była sinusoida. Dorzucanie w ciągu dnia kilka razy, rano dobrze wchodzi, zjazd, potem już wchodzi gorzej, tragedia, normalnie jak z okresu gdy byłem wjebany w alprę.
A Elvanse? Bierzesz raz, czekasz godzinę i jest zupełnie inna bajka. Przede wszystkim działa STABILNIE i w tle. Wyłącza lęki, podnosi koncentrację. Po około dwóch miesiącach kuracji nie doświadczam już żadnych skutków ubocznych. Do roboty idealny.

Lek warty swojej ceny.
  • 4 / / 0
@Ty no nie wiem a jakich skutków ubocznych doświadczałeś o których wspominasz, że minęły ?

Z czym jeszcze łączysz elvanse ?
  • 90 / 5 / 0
Nasilony wewnętrzny niepokój, trochę szybsze bicie serca przy dawce 2x30 mg. Od ponad dwóch tygodni jestem na 50tkach i już tego nie mam.

Czasami biorę trazodon ir 50 mg na sen, poza tym suplementacja: magnez, omega 3, spore dawki wit. d3 z k2mk7.
  • 10 / 1 / 0
czy po elvanse crash jest b. odczuwalny, ? Czy potęguje poczucie niepokoju/depresji itp? Medikinet ir/cr mnie tak poniewierał w bardzo małych dawkach, szukam alternatyw...
  • 1 / / 0
Takie pytanie do osób aktywnych, które biorą Elvanse. Jak przyjmowanie go wpływa na trening siłowy oraz inne rodzaje wysiłku? Czy wyniki poprawiają się, pogarszają, bez zmian? Chętnie bym się dowiedział o doświadczeniach innych osób. Też pewnie jest ciekawe jak to się zmienia w zależności od dawki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy pacjenci używający medycznej marihuany mogą bezpiecznie prowadzić samochód? Wyniki zaskakują

Używanie marihuany do celów medycznych budzi kontrowersje, zwłaszcza w kontekście prowadzenia pojazdów. Obowiązujące w Polsce przepisy przewidują zerową tolerancję dla THC we krwi kierowcy, co oznacza, że pacjent leczony konopiami może stracić prawo jazdy, nawet jeśli nie jest pod wpływem. Badanie przeprowadzono w Queensland, w Australii – regionie, w którym obowiązują surowe przepisy dotyczące prowadzenia pojazdów pod wpływem THC.

Handlowali narkotykami wśród dzieci. Zapadł wyrok dla matki trójki dzieci

Sąd skazał osoby zamieszane w narkotykową aferę w Głogówku. Przestępstwo związane z udzielaniem małoletnim środków psychotropowych, amfetaminy w okolicach Głogówka, a także innych pobliskich miejscowościach, przy szkole, przy boiskach szkolnych. Najwyższe kary to ponad 4 lata więzienia.

Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.