Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Sam się możesz domyśleć :)
Jest moze ktos kto z wlasnego doswiadczenia moze mi odradzic taki mix?
Rozumiem ze kazdy ma inny organizm i ze jest to ogulnie niebezpieczne ale wy narkusy mysle ze mnie rozumiecie, poprostu podoba mi sie dzialanie obu substancij i chce zobaczyc jak beda razem dzialaly ;)
Z tego co tu czytam zespol serotoninowy moze wystapic przy mixie dxm + ssri ale u nikogo jeszcze nie wystapil po takim mixie
ja bym sobie darował wszystkie niebezpieczne miksy. Dzięwięciu osobom nie zaszkodzi a dziesiąta bedzie miała przejebane
Fazobaniel pisze: Rozumiem ze kazdy ma inny organizm i ze jest to ogulnie niebezpieczne ale wy narkusy mysle ze mnie rozumiecie, poprostu podoba mi sie dzialanie obu substancij i chce zobaczyc jak beda razem dzialaly ;)
Współczuję, tzn. rozumiem rozumiem to, sam testowałem na sobie różne mixtury przez ciekawość jak będą razem działać. Bo jest taka ciekawość i pociąg do różnych rzeczy, mixów itp. (np.: hmm xxx daje psychodelię, euforię a xxx daje zajebisty spokój i relaks, rozluźnienie, zaraz.....kurwa przecież mam obydwa...hmm trzeba by wypróbować, zobaczymy co to będzie, i dawaj!!!) no nie?
a może ten ktoś kto robił taki miks nie jest już w stanie podzielić się z nami tą wiedza ?
ja bym sobie darował wszystkie niebezpieczne miksy. Dzięwięciu osobom nie zaszkodzi a dziesiąta bedzie miała przejebane
Edit: Wczoraj w koncu doszlo do tego ze walnelem 450mg dxm i 1000mg tramalu + lufe ziola, wynikiem byla naprawde ciezka bania, nie umiem tego opisac ale kilka razy mialem tak ze naprawde sie czegos przestraszalem tak jakbym mial zaraz umrzec, bardzo niemile uczucie, nigdy wiecej takiego mixu, tramal jest lepszy sam bez dodatkow
Przypominam sobie swoje pierwsze tripy, oraz ogół. Otóż gdy już załadował mi się dxm lub gdy zaczynał się ładować, występowały u mnie takie o to objawy:
* Zaburzenia świadomości - przymglenie
Nie tyle przymglenia - nie wiem jak je zinterpretować - co zaburzenia świadomości :) CEV czasem OEV, dysocjacja
* Objawy hipomanii – podwyższony nastrój, wesołkowatość itp.
Nie inaczej
* Drżenia i skurcze mięśni
To mam raczej od pewnego czasu
* Wzmożone odruchy ścięgniste i okostnowe
Tego też nie wiem jak zinterpetować, ale chyba akurat nie mam...
* Zaburzona koordynacja ruchów
Typowo dexowe, coś w deseń ataksji.
* Dreszcze, poty i hipertermia
Dreszcze rzadko, poty gdy jest duszno/gorąco na dworze, hipertermia prawie zawsze przy ładowaniu
* Biegunka
Akurat na to nie cierpię
* Drgawki
Nie mam
A po co to wymieniłem? A no skopijowałem sobie stąd.
Wypisane objawy zespołu serotoninowego - gdyby się klikać nie chciało :) Może się mylę (i mam taką nadzieję), ale nie wydaje mi się aby to był tylko zbieg okoliczności. Co o tym sądzicie?
Wiekszosc tego co napisales to nadinterpretacja dzialania dxm.
"Drżenia i skurcze mięśni - To mam raczej od pewnego czasu" <- to objaw naduzywania.
Zespol serotoninowy to bardziej bajka do straszenia cpunow. Co raz to sie pojawiaja posty "moze mialem, itd". Prawda jest taka, ze zdarza sie on zadko (nie jest to nawet glowne przeciwskazanie mieszania dxm z ssri jak sie powszechnie sadzi), jesli juz wystapi to zapamietasz to do konca zycia i napewno nie bedziesz mial/a watpliwosci. Pozatym, ze jest strasznie nieprzyjemny, z zasady jest niegrozny.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.