Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
tylko ze ja go muszę brać jeszcze 9 dni a ciśnienie jest :) Dziś rano brałem, najwyżej nie wezmę wieczorem i nastepną dawkę przyjmę jutro rano. Skoro w ulotce wyszczególnili pare rzeczy których nie mozna mieszać i nie było tak nic z tego co chce wziąść to chyba jest to bezpieczne. Cóz, najwyzej przysłuże się ludzkości i dzięki mnie dopiszą do ulotki - nie stosować z dekstrometorfanem głąby!
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SlaY3R »
i tak wiadomo ze wezmie i tak :) samo to forum i ten dział sprawia ze cisnienie rosnie coraz bardziej...
Uwaga! Użytkownik SlaY3R nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
wezme, jeżeli tylko nie jest niebezpieczne dla zdrowia, nie znalazłem informacji o łączeniu tego, ulotka mówi że ok, a raczej nic nie mówi. Najwyżej będę się kurował troszke dłużej tym antybiotykiem..
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
Cóz, najwyzej przysłuże się ludzkości i dzięki mnie dopiszą do ulotki - nie stosować z dekstrometorfanem głąby!
No przysłuż się ludzkości i poświęc swe życie/zdrowie dla dopisania kilku słów do ulotki antybiotyku :cheesy: Ps.może być tak,że ten antybiotyk jest bezpieczny przy używaniu dxm w normalnych/leczniczych dawkach.W dawkach rekreacyjnych dxm w połączeniu z tym lekiem może być nawet zabójczy.Przecież nie będą pisać na ulotce,że dla wpierdalających akodyny hurtem istnieje jakieś niebezpieczeństwo :cheesy: Smacznego zatem życze ;]
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
zjadlem 40 minut temu 150mg i na razie jest ok, za godzinę dorzucę resztę.
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zmż »
ANTYBIOTYKÓW NIE MOZNA STOSOWAC DŁUŻEJ NIŻ TYDZIEŃ!!! Jaki ty bierzesz skoro jeszcze 9 dni zostało? Może nie antybiotyk? Każdy lekarz ci powie, ze nie wiecej niz tydzien, czasem nawet nie dłuzej niż 5 dni.
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2008 przez zmż, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak w jednej chwili cały twój świat potrafi legnąć w gruzach...
  • 533 / 13 / 0
sam ordynator oddziału w szpitalu wypisywał mi receptę na ten antybiotyk i muszę go brać 10 dni po wyjściu ze szpitala, czyli jeszcze 9 dni.
Więc sorry, ale nie masz racji...
a nazwę już podawałem wczesniej: doxycyclinum
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2008 przez ArkejD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
ArkejD coś mi mówi ta nazwa-doxycyclinum <_< ale nie wiem cholera co,ale chyba musiałem to mieć kiedyś.
zmż ooo widze,że ostra zawodniczka jesteś :-p oj ja w sobote sie zajebie na maksa,mimo że miałem zrobić dłuższą przerwe od ćpania,ale przerwe zawsze się zdąży zrobić :o) ;-) Mam ochote na 3paczki dexa,ale ciężko go dostać ostatnio(nie dziwne gdy go biore co tydzień :-p ) więc chyba zdecyduje się na 5saszet benzy i paczke akodynów :cheesy: . zmż,ArkejD i kylek udanych lotów życze ;-)
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Anthony20 pisze:
zmż,ArkejD i kylek udanych lotów życze ;-)
Jak nie napiszę w tym temacie w ciągu 24h - powinniście wiedzieć żeby nie łączy doxycycliny z dxm %-D

Ale dzieki :* Właśnie dorzuciłem resztę - 300mg, wolno szło, bo już mnie to 150 zrobilo tak ze nie moglem sie doliczyc co do tabletek ;/ Przyjemne jest 150, nigdy nie brałem, zawsze mi było szkoda marnować tolerki i kasy na takie eksperymenty. Ponoć 'dorzucanie' jest fajne i niweluje bóle brzucha przy wchodzeniu - zobaczymy
  • 210 / 23 / 6
Nieprzeczytany post autor: inmda »
Osobiscie bym nie miksowal, bo tetracykliny to troche niebezpieczne antybiotyki.
"Jeśli potrafisz o tym marzyć, to potrafisz także tego dokonać." - Walt Disney.
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.