25 września 2025Devixo pisze: jak z dieta? nie wrzucasz za dużo wegli? probowałeś carnivore? co do badań to test całkowity, test wolny, estro, prolka, fsh, lh, dht, shbg.
a no i jak sa w normie to praktycznie nic to nie znaczy. mieć 300 ng/dl teścia "w normie" to tak jak mieć kikut zamiast nogi i mówić, że noga pełna i zdrowa![]()
co do siłowni to zrób sobie deload - czyli tydzień/dwa trenujesz z mniejsza objetościa lub/i intensywnościa treningu i około 50% mniejszymi cieżarami, aby sie zregenerować.
@Lotnik69
Cisza w tym temacie. Ludzie dalej tylko na psychotropach lecą ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
11 marca 2026Stteetart pisze: Cisza w tym temacie. Ludzie dalej tylko na psychotropach lecą ?
ale ogolnie biore w dzien stack z nad+ i jakis tam pomocnicy, 2-3 shoty zwyklej przyprawy kurkumy z oliwą i na noc mel;atonine z cynkiem b6 tam troche nac jest, wklejałem kiedys
ale teraz zamowilem sobie prosdzek z prekursorem nad+, bo podobno samo nad+ jest za duze, aby sie w jelitach przecisnac czy cos
takie tam, nie jest to jakaś nieśmiertelność, spokojnie
ziolo jaralem sobie ponad rok niedawno, ale odstawiam bo nie bombi juz
i takie tam
Jajek od kur z wolnego wybiegu dużo spożywać na ogłupiającej substancji. A co nie warto ??
Ogólnie to tracę temat racetamow bo nie wiem do dzisiaj który jest lepszy czy fenylo czy amino
It's not going to be fun.
@PolskiLen
Zielsko to też gówno strasznie rozleniwia. Ja też ostatnio gałki trochę biore powiem ci dobra jest faza długa i ekonomiczna xd
It's not going to be fun.
Przytulia czepna ziele (to zielsko które przyczepia się do ubrań całymi gałązkami), mniszek lekarski kwiat (nie mlecz tylko!) i przetacznik ziele (rzadko spotykane ziele z różowymi kwiatami na górze).
Po jednej części do szklanki, zalać 200ml gorącej wody, odczekać pół godziny i wypić dwa razy dziennie po 100ml. Po paru dniach przynajmniej u mnie zauważalna spora różnica w jakości snu i poziomie energii za dnia. Tak się chciałem podzielić :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.