Fiesta12 pisze:Tylko że ja z ciekawości przejrzałem kilkanaście komentarzy tego użytkownika i coś mi podpowiada, że zabrał on nam niepotrzebnie czas! Zajmowanie się mitami mnie nie pasjonuje. Jak ktoś ma znajomości u moderatora, to niech go namówił o skasowanie całej tej zbędnej dyskusji, jak to z kolegą chemikiem zrobiłem dezomorfine:-)
Miejsce: Wrocław.
Za dużo hajsu by tak marnować.
A jakby wziąć dezomorfinę, w sensie tę zanieczyszczoną - krokodyla, per oral, a nie walić po kablach? Zanieczyszczenia doprowadziłyby do zatrucia użytkownika?
A może per rectum? Wypadający odbyt to chyba jednak lepsza opcja niż odpadająca ręka
To z dupskiem to oczywiście żart, ale serio, jak z podaniem tego ścierwa oralnie?
Ja to bym zasuszyl I w nocha probowal jak juz, choc jezeli nie spieprzysz inekcji, to przezyjesz. Gorzej jak podasz podskórnie I w pore nie wybierzesz sie do lekarza
Bedzie crocodilius polakus
Ps. Wrzuc foty
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Ja tego nie mam, więc fot nie wrzucę. Chyba, że to w ogóle nie odpowiedź do mnie.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.