najlepiej byłoby większą ilość zrobić, ale do tego trzeba by mieć i większą, lepszą "kuchenną" aparaturę.
http://www.youtube.com/watch?v=VH-9BWLqqOU
Edit: Emm, w sumie teraz chodzi o draski, nie główki, to w sumie w draskach naprawdę jest czerwony fosfor, ale też sporo innych elementów. A zapałki fosforowe wycofali jednak nie przez żadną szkodliwość(trochę głupotę napisałam, to tylko odpalenie), ale przez niekontrolowane samozapłony. To tak żeby nikogo nie wprowadzać w błąd.
rozpuszczalnik jak każdy inny, w produkcie końcowym go i tak nie znajdziemy
fosfor i jod są odpowiedzialne za uszkodzenia skóry i co od oczyszczenia produktu masz rację to żaden problem, tylko ludzie którzy to biorą żyją bez prądu i wody w podziemiach rozsypujących się pustostanów, więc raczej czystość produktu ich pierdoli
januszgarlacz pisze:a kto kurwa mówił że benzyna miałaby być szkodliwym elementem
rozpuszczalnik jak każdy inny, w produkcie końcowym go i tak nie znajdziemy
fosfor i jod są odpowiedzialne za uszkodzenia skóry i co od oczyszczenia produktu masz rację to żaden problem, tylko ludzie którzy to biorą żyją bez prądu i wody w podziemiach rozsypujących się pustostanów, więc raczej czystość produktu ich pierdoli
Nie mówię, że na forum, przepraszam, że tego nie zaznaczyłam, ale w artykułach, która widziałam i podobnych źródłach medialnych widziałam teksty, że resztki benzyny powodują odpadanie rąk na drugi dzień(smuteczek :( ), oczywiście większość afer w mediach to straszne wyolbrzymienia, ale jednak kształtują opinię publiczną. I myślę, że nawet jakiś odsetek użytkowników hyperreala interesuje się na tyle chemią, lub ma na tyle trzeźwy umysł żeby skontaktować, że to niemożliwe żeby benzyna była szkodliwa, w sumie nawet ja też się nad tym szczególnie nie zastanawiałam, ale często ten tekst dostrzegałam
Smutne jest tylko to, że potem na mnie patrzą poprzez pryzmat tego, gdzie w życiu patrząc na siebie nie powiedziałabym, że ta dziewczyna bierze :-(
Zainteresowanie tematem i chocby tutejsza debata dotyczaca oczyszczania produktu koncowego o czyms swiadczy ;-) .
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.