to ile kto powinien brać na pierwszy raz to bardzo indywidualna sprawa, ale wydaje mi się, że jednak po 10mg wszystko będzie ok.A czy po 3mg już coś poczujesz?hmmm wątpię....
A w ogóle ta dyskusja to powinna się już przenieść do działu morfina
w miesien nic nie powinno bolec jak uzyjes igielki 0.4 i wlanie 1ml majki w posladek czy udo to sama przyjemnosc ... unikniesz niebezpieczenstwa ze jako swierzak podasz sobie za szybko bo domiesniowo sie nie da zjebac ;) (czyli naprzyklad podac za szybko i dostac drgawek), (chyba ze jestes geniuszem i se w nerwa strzelisz ale boze tyle razy walilem im poprostu bez zastanowienia gdzie i jakos nic mi sie nie stalo)
ty masz ampulke ... bedzie dzialac dluzej, latwiej zrobic zastrzyk domiesniowy, i wogole majka im jest najlepsza
ja to lubie hel w kabla a majke w miesnia ;)
Raz na 5 razy trafiłem w żyłę i poszło łądnie, reszta podskórnie i (jak na razie) nic nie boli chociaż).
Chciałem w przegubową żyęł, by w największą najłątwiej udeżyć, ale poleciała czarna krew i zapełniła ostatnie puste miejsce w strzykawce (1ml na odciągnięcie, by zobaczyć czy jest krew napełniło się krwią, ona zmieszała z resztą dragu i.. dupa.
To była specjalna żyła, czy jedyna tak narażona na uszkodzenia tętnica?
Po jakim czasie wejdzie te "podskórne"? (łącznie 4 mg w różne miejsca, żadnych blizn etc. Tzn. są, ale mniejsze niż po komarze;) )
Pomocy bracia opiatowcy!
W tym momencie wyjąłeś iglę, czy jeszcze lepiej, specjalnie przebiłeś żyłę i podałeś podskórnie?
Odpowiadam: nie wiem teraz o co mi chodziło, w każdym razie przy zobaczeniu w kontrolce krwi miałem dziwne akcje, że skóra rosła i robił się bąbel. Nic nie bolało.
Musi Ci ktoś zajebać strzała-pojmiesz od razu ;-)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.