Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 233 / 2 / 0
ja pierwszy raz jak brałam to właśnie 10mg. I mnie zmiotło totalnie-wtedy się trochę wystraszyłam, ale teraz to miło wspominam i chciałabym się tak poczuć jak wtedy:)

to ile kto powinien brać na pierwszy raz to bardzo indywidualna sprawa, ale wydaje mi się, że jednak po 10mg wszystko będzie ok.A czy po 3mg już coś poczujesz?hmmm wątpię....

A w ogóle ta dyskusja to powinna się już przenieść do działu morfina
  • 631 / 14 / 0
PCP: Chyba mylisz dwie rzeczy. Na receptę jest aqua pro iniectjone. Faktycznie czasem mogą nie sprzedać. Jeśli chodzi jednak o sól fizjologiczną to nie ma najmniejszego problemu. Jest w ampułach po 5 i po 10 ml i jest sprzedawana zawsze.
  • 486 / / 0
No właśnie, poszedłem do apteki po sól fizjologiczną, a dostałem sól do/także do iniekcji w 5 ml ampułkach.
  • 2814 / 14 / 0
Wielokrotnie omawiane. Wg.prawa,a konkretniej wykazu leków dopuszczonych do obrotu dostępne na stronie naszego ministerstwa sól fizjologiczna do iniekcji jest na receptę,sól fizjologiczna nie przeznaczona do iniekcji jest OTC. Jednak wiele aptek sprzedaje sól fizjologiczna do iniekcji i wodę do iniekcji bez bez recepty. Nie ma co dyskutować-trzeba przejść się do apteki,bo wszystko zależy od apteki. Taki spacer też zaleciłem użytkownikowi,ale pierw napisałem to co stanowi prawo.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
nic nie rozcienczaj !
w miesien nic nie powinno bolec jak uzyjes igielki 0.4 i wlanie 1ml majki w posladek czy udo to sama przyjemnosc ... unikniesz niebezpieczenstwa ze jako swierzak podasz sobie za szybko bo domiesniowo sie nie da zjebac ;) (czyli naprzyklad podac za szybko i dostac drgawek), (chyba ze jestes geniuszem i se w nerwa strzelisz ale boze tyle razy walilem im poprostu bez zastanowienia gdzie i jakos nic mi sie nie stalo)

ty masz ampulke ... bedzie dzialac dluzej, latwiej zrobic zastrzyk domiesniowy, i wogole majka im jest najlepsza
ja to lubie hel w kabla a majke w miesnia ;)
  • 2362 / 29 / 0
Wstrzykując w mięsień użyj igły 0.7 lub 0.8. Wbrew pozorom różnica w odczuwanym bólu jest niewielka, za to komfort dużo wyższy
BS
  • 486 / / 0
Proszę, szybko o odpowiedź.

Raz na 5 razy trafiłem w żyłę i poszło łądnie, reszta podskórnie i (jak na razie) nic nie boli chociaż).

Chciałem w przegubową żyęł, by w największą najłątwiej udeżyć, ale poleciała czarna krew i zapełniła ostatnie puste miejsce w strzykawce (1ml na odciągnięcie, by zobaczyć czy jest krew napełniło się krwią, ona zmieszała z resztą dragu i.. dupa.

To była specjalna żyła, czy jedyna tak narażona na uszkodzenia tętnica?

Po jakim czasie wejdzie te "podskórne"? (łącznie 4 mg w różne miejsca, żadnych blizn etc. Tzn. są, ale mniejsze niż po komarze;) )

Pomocy bracia opiatowcy!
  • 1196 / 10 / 0
Nie rozumiem Cię. Walisz w ten przegub, trafiasz w bata, krew wpływa do strzykawki, to czemu tego nie strzeliłeś?

W tym momencie wyjąłeś iglę, czy jeszcze lepiej, specjalnie przebiłeś żyłę i podałeś podskórnie?
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 486 / / 0
Będzie cooltowo.

Odpowiadam: nie wiem teraz o co mi chodziło, w każdym razie przy zobaczeniu w kontrolce krwi miałem dziwne akcje, że skóra rosła i robił się bąbel. Nic nie bolało.
  • 1384 / 14 / 0
nie boli bo to morfina.
Musi Ci ktoś zajebać strzała-pojmiesz od razu ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.