Kurkumę oczywiście mam, jak się wkręcę to i inne suple kupię. Kiedyś brałam Thermo-Speed, ale jego formuła z roku na rok przez obwarowania UE jest słabsza...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
16 marca 2016eso pisze:chyba sam sobie odpowiedziales w tym poscie. ;-)420alldaylong pisze:czy ta kurkuma, którą brałem jest spoko jakości czy szukać czegoś lepszego?
mialem podobna kukrume w 1kg opakowaniu z jakiegos eko sklepu niemieckiego i byla jak najbardziej ok.
probowal ktos juz vaporyzowac/palic kurke? zachecam do experymentow, dziala duzo mocniej tym sposobem. musze stestowac dodanie kurkumy do lolka z maryhuanina ktoregos razu.
coś więcej o tej waporyzacji ktoś? Jaką kurkumę i w jakiej temp? Jakie efekty? Czy to bezpieczne?
https://forums.phoenixrising.me/index.p ... ric.29510/
https://www.livestrong.com/article/1812 ... nhalation/
Działa używam już ponad 1.5 tygodnia 2 razy dziennie z rana na pusty żołądek oraz po obiedzie. Wyeleminowałem wszystkie problemy żołądkowe i schudłem ponad 4 kg tak po prostu.Dla mnie suplement diety idealny.Metabolizm strasznie mi poprawiło.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.