...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tak powinni.ale zazwyczaj sie nawzajem nakrecaja.albo bywa tak ze jeden drugiemu podsunie drag..wiedzac ze on araczej nieodmowi.ot tak by niecpac samemu.roznie bywa.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Dobra opiate spoko. Ja (i pewnie wiekszosc) myslala, ze chcesz sie odtruc i myslec, ze bedzie ok. Ale jak zaczynasz terapie to spoko, powodzenia. Ja pisze to co mysle, stad te posty a ty sie dlugo nie odzywales. Co do tego helu to nie jestem idiota zeby go chociaz probowac, mimo ze sie u nas juz jakis czas temu pojawil (teraz u nas maja wszystko wlacznie z metadonem). Tak btw. skad wiesz gdzie mieszkam?

PS: a twoje teksty jaki to z ciebie mineciarz i ruchacz :-D to sie do watku kultowe posty/dialogi na forum raczej nadaja %-D .

PS2: a z tym, ze cpalem/cpam tramadol, bo nie ma u mnie helu to tak jak kiedys z ciebie sie smiali, bodajze mecenas i kilka osob jeszcze, ze kode wpieprzasz, pamietasz? Masz podzial na lepszych i gorszych cpunow i uwazasz sie za wyzej w hierarchi, bo hel cpales?
Ostatnio zmieniony 30 września 2007 przez Gargamel, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 622 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Dobra gościu, daj już spokój. Nie chcę się z Tobą kłócić. Nie, wcale nie uważam się za lepszego, bo ćpałem hel a nie tramca.

"Chciałem być hero ale towar zrobił ze mnie zero"

01.10.07
Dziś pierwszy dzień bez opiatów (metadon wyzerowałem). Całą noc nie mogłem spać (chodzące nogi tzw. "rowerki"), nie poszedłem na praktyki do apteki (drugi raz z rzędu) bo wstałem dopiero teraz - zadzwoniłem do tej apteki - babka mnie opierdoliła i powiedziała, że jeszcze raz się nie pojawie to mnie wyjebią z tej szkoły. Jestem załamany ;(

Cały czas mam dreszcze i czuję się niezbyt ok. Ale lepsze to niż Cold Turkey, nie?

HERA TO ŚCIERA, ZRÓWNA CIĘ DO ZERA.
Cała prawda...

Będę w tym wątku wpisywał moje postępy z walki z nałogiem z dnia na dzień (coś na kształt "bloga" - mam nadzieję, że admini mi nie wyjebią tych postów...).
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
Ale wczoraj to se poruchałem przynajmniej... Ehhh, jedyny pozytyw.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
opiate warrior pisze:
Nie chodzi mnie o to żeby Cię obrażać,ale wiesz że jesteś straszliwie obłudny.Kiedyś mi wrzucałeś ,że jestem helupiarzem dożylnym i wale wszystko co sie da...
Ostrzegałem ,że z tobą będzie tak samo,i jak widać nie pomyliłem sie wcale.

No ale za to jaki jebaka jesteś pozazdrościć tylko (-;
Nie mam na celu cię obrażać raczej cie uświadomić ,kiedyś koda,teraz palenie,brałna już pierwsze iniekcje...nastepny kompot. Troche mniej obłudności i będzie ok.
Zresztą Twoje życie sam je sobie zpierdolisz.Ale źle Ci nie życze mimo że wkuriasz mnie niektórymi wypowiedziami.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
opiate warrior aka Sexmachine ----> Wiesz, ze "krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje"? :P
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
bez urazy, ale prostak

widac to do razu..
  • 622 / 26 / 0
lol pisze:
bez urazy, ale prostak

widac to do razu..
Brawo! Twój ojciec to chyba Freud miał na nazwisko, mylę się? Przeczytałeś jednego mojego posta i już wiesz o mnie wszystko?

"Jak jesteś między wronami to kracz tak jak one"

02.10.2007

Nie boli tak bardzo, ale nogami trzeba ruszać w nocy... 1,5 tabl. Imovane chuj dało, dziś zjem dwie albo trzy. Szkoły nie mogę zawalić. Pozatym trochę zmęczony. Metadon uratował mi życie!!!
  • 622 / 26 / 0
mecenas pisze:
Nie chodzi mnie o to żeby Cię obrażać,ale wiesz że jesteś straszliwie obłudny.Kiedyś mi wrzucałeś ,że jestem helupiarzem dożylnym i wale wszystko co sie da...
Gościu, z kimś mnie pomyliłeś. Nie mam nic do helupiarzy dożylnych. Ba - 1/4 moich znajomych to właśnie oni...

A to, że walenie brudnego syfu z ulicy i.v. to moim zdaniem głupota - to tylko moje zdanie. Nie chcę nikogo obrażać.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Nie muszę wiedzieć o Tobie wszystkiego, żeby stwierdzić coś takiego. Użalałeś się w pewnym wątku, że zależy Ci na pewnej dziewczynie, a ostatnio cały czas nawijasz tylko o ruchaniu (i zacząłeś tak o tym seksie pisać na forum odkąd napisał Gargamel bodajże, że wnioskuje, że nie masz i nie miałeś żadnej żadnej dziewczyny). A to płytkie podejście.

Poza tym, widzę jak się odnosisz do innych. To pisanie do niektórych forumowiczów, którzy zaczynają z kodą, poprzez per "synku", bo nie mają za dużej wiedzy o opiatach. A sam przecież niedawno wjebałeś się w herę (chociaż nie dawałeś jeszcze po kablach) i tak naprawdę niedawno co zdołałeś się sam uzależnić. Podobnie z Ciebie się śmiali kilka miesięcy inni, gdy Ty zaczynałeś z kodą.

I przestań strzelać tymi marnymi cytatami bo to śmieszne jest..
Ostatnio zmieniony 03 października 2007 przez lol, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.