Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 684 / 154 / 1
Ja miałem podobnie. Teraz już znam nie jedną, a kilka miejscówek. Niektóre mają potencjał do wypuszczania na świat kilkuset sztuk. A zaczęło się od znalezienia skromnej dwudziestki - oczywiście chodzi o dziewczynę, gdzie bym tam złe narkotyki zbierał, przecież to śmierć niesie :old: .

Nie cytuj postu nad sobą, niepotrzebnie tylko wydłuża stronę. -dsn
  • 7 / / 0
Byłem dzisiaj z ciekawości na łączce, miałem mało czasu więc się nie starałem w sumie.. jeszcze wrócę z kumplem tak na koniec sezonu. Trafiłem na te świerzaki i kilka już ciemniejących i takiego zdrowego grubasa jeszcze jednego do kolekcji..
[ external image ]
  • 48 / / 0
dziś też byłem z ciekawości i znalazłem 2 sztuki zupełnie przypadkiem, nawet ich specjalnie nie szukając

właściwie to poszedłem z psem na spacer i na blanta

możliwe, że gdybym poświęcił pare godzin to i uzbierałbym na jednego tripa :)
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
  • 290 / 4 / 0
Tak bez jaj one na prawdę jeszcze rosną, jak znajdę czas to natychmiast pojadę obkukać
To jest dobry czas dla tych co jeszcze nie znaleźli swoich łączek, warto rzucić okiem tam gdzie ich niby nie było w okresie gdy mogły być na bieżąco zbierane przez inne osoby lub nie rosły z powodu suszy lub złych warunków
Wystarczy znaleźć jedną sztukę i miejscówka na przyszlość gotowa!
Tylko nie wyrywać z korzeniami!!
  • 143 / 1 / 0
Z ciekawości zajrzałem na łączke przy okazji treningowej trasy na biku ale wygląda na to że jednak mrozy nocne w drugiej dekadzie grudnia zakończyły sezon ostatecznie. Chociaż niewykluczone że gdzieś tam są jeszcze pojedyncze ostatnie sztuki bo tylko 7min chodziłem po łące.
Dzisiaj czułem się jakby był kwiecień, 14st! i błekitne niebo. Dodam jako ciekawostkę zaobserwowanego żurawia i głosy drugiego z okolic pobliskich stawów.
  • 35 / / 0
Też z ciekawości odwiedziłem moje miejscówki:
27 grudzień 2013 - 6 sztuk w jakieś 30 minut szukania

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Wszystkiego dobrego Wam życzę na nowy 2014 rok!
  • 1392 / 10 / 0
Do usłyszenia za trochę ponad pół roku. :-)
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
Zablokowany
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.