ODPOWIEDZ
  • 36 / 11 / 0
Jebłem kiedyś wodospad z całego szluga.
Łeb mnie rozbolał, zawroty głowy i cudem się nie zrzygałem, nie polecam.
  • 51 / 3 / 0
Wiadro z tytoniu to temat tak stary jak gimnazja obecnie podstawówki. Jak już ktoś chce się bawić w coś takiego to niech sobie kupi lufkę szklaną która sporo tego tytoniu pomieści. Lepsze zatrucie nikotyną osiągniemy robiąc liquid do e papierosa dając 90% gliceryny i 32+mg/ml nikotyny już nie ma takich baz nikotynowych które miały same w sobie 50%/50% gliceryny i glikolu ale na necie powinno dać się znaleźć z wysyłką do PL.
  • 1581 / 543 / 0
Piętnaście lat temu wiadro ze szluga setki i ło panie, ciekło z oczu nosa uszu wszystko xD teraz jak przedawkować nikotynę to tylko saszetkami
ODPOWIEDZ
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.