ODPOWIEDZ
  • 39 / 12 / 0
Jebłem kiedyś wodospad z całego szluga.
Łeb mnie rozbolał, zawroty głowy i cudem się nie zrzygałem, nie polecam.
  • 50 / 3 / 0
Wiadro z tytoniu to temat tak stary jak gimnazja obecnie podstawówki. Jak już ktoś chce się bawić w coś takiego to niech sobie kupi lufkę szklaną która sporo tego tytoniu pomieści. Lepsze zatrucie nikotyną osiągniemy robiąc liquid do e papierosa dając 90% gliceryny i 32+mg/ml nikotyny już nie ma takich baz nikotynowych które miały same w sobie 50%/50% gliceryny i glikolu ale na necie powinno dać się znaleźć z wysyłką do PL.
  • 1744 / 576 / 0
Piętnaście lat temu wiadro ze szluga setki i ło panie, ciekło z oczu nosa uszu wszystko xD teraz jak przedawkować nikotynę to tylko saszetkami
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1659 / 268 / 0
Zdarzyło mi się przedawkować nikotynę, właśnie saszetkami kiedy sięgnąłem po 50 mg. Wyjątkowo nieprzyjemna sytuacja, czujesz się struty konkretnie a myśl o nikotynie wręcz odrzuca. Wiadro z tytoniu? Żołądek chyba by mi się ewakuował.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.