Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Potem zostają już tylko benzo.
13 czerwca 2024majorbombas pisze: co dają dawki typu 1200mg?
to samo co delirianty?![]()
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
20 czerwca 2024amadeuszmocart pisze: Załatw sobie preg w tabletkach 75mg np preato. One mają podziałkę na pół ..I obcinaj powoli ,może redukcja co 3 dni o 35mg pomoże łagodnie zejśc .
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
@Vetulani44
Wczoraj przykładowo wziąłem 900mg rano i 900mg wieczorem. Tak to starałem się brać 900mg tylko rano, ale wieczorem było już ciężko. No a oprócz tego przez cały rok leciałem na dawkach w okolicach 2g, zdarzało się więcej, raczej nie mniej. Nie mam niestety na ten moment innego leku na bóle. Ale również zamierzam wybrać się do neurologa.
a w ogóle działanie przeciwlękowe jest dla mnie zastanawiające, niby jest, ale wysłowić się po tym nie da i nic się nie pamięta.
Taka przeciwlękowa, ale nie jestem po tym do ludzi.
gdzie sens?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".