Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Potem zostają już tylko benzo.
13 czerwca 2024majorbombas pisze: co dają dawki typu 1200mg?
to samo co delirianty?![]()
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
20 czerwca 2024amadeuszmocart pisze: Załatw sobie preg w tabletkach 75mg np preato. One mają podziałkę na pół ..I obcinaj powoli ,może redukcja co 3 dni o 35mg pomoże łagodnie zejśc .
Dziwna sprawa z preg jedni straszne cierpią jak odstawią inni nie .
@Vetulani44
Wczoraj przykładowo wziąłem 900mg rano i 900mg wieczorem. Tak to starałem się brać 900mg tylko rano, ale wieczorem było już ciężko. No a oprócz tego przez cały rok leciałem na dawkach w okolicach 2g, zdarzało się więcej, raczej nie mniej. Nie mam niestety na ten moment innego leku na bóle. Ale również zamierzam wybrać się do neurologa.
a w ogóle działanie przeciwlękowe jest dla mnie zastanawiające, niby jest, ale wysłowić się po tym nie da i nic się nie pamięta.
Taka przeciwlękowa, ale nie jestem po tym do ludzi.
gdzie sens?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.