Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Czasami jak mam nastrój to sobie wrzucam na stronę mojego lekarza requesta i co parę miesięcy taką paczkę wybiorę jak mam ochotę.
W każdym razie bez problemów.
Napiszę jeszcze jakie dawki dają dobry flow. Dawki powyżej 300 mg, ale nie więcej niż 500. Większe dawki powodują zamotanie i niezbyt przyjemny stan, przynajmniej w moim odczuciu. Ja zażywam 300 dziennie i jest optymalnie. Nie potrzeba mi więcej. Jeśli chodzi o miksy to się nie wypowiem bo od jakiegoś czasu w ogóle nie ćpam. Pregabaline biorę od tygodnia więc nie wypowiem się także o wzroście tolerancji bo narazie takiego nie odczuwam. Euforia o której piszę jest podobna do tej po opio w miksie z bromazepamem na początku brania tychże substancji. Jestem w chuj zadowolony że psychiatra wypisał mi tak zajebisty wynalazek.
2016 lip 01, 11:50 / scalono - surv
Dodam do tego jeszcze że działanie rozpoczyna się po ok. 1,5 godz więc nie zniechęcajcie się jak od razu nic nie poczujecie
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.