Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Czasami jak mam nastrój to sobie wrzucam na stronę mojego lekarza requesta i co parę miesięcy taką paczkę wybiorę jak mam ochotę.
W każdym razie bez problemów.
Napiszę jeszcze jakie dawki dają dobry flow. Dawki powyżej 300 mg, ale nie więcej niż 500. Większe dawki powodują zamotanie i niezbyt przyjemny stan, przynajmniej w moim odczuciu. Ja zażywam 300 dziennie i jest optymalnie. Nie potrzeba mi więcej. Jeśli chodzi o miksy to się nie wypowiem bo od jakiegoś czasu w ogóle nie ćpam. Pregabaline biorę od tygodnia więc nie wypowiem się także o wzroście tolerancji bo narazie takiego nie odczuwam. Euforia o której piszę jest podobna do tej po opio w miksie z bromazepamem na początku brania tychże substancji. Jestem w chuj zadowolony że psychiatra wypisał mi tak zajebisty wynalazek.
2016 lip 01, 11:50 / scalono - surv
Dodam do tego jeszcze że działanie rozpoczyna się po ok. 1,5 godz więc nie zniechęcajcie się jak od razu nic nie poczujecie
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.