Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Uważajcie byczki, nie polecam bardzo, euforia slaba, sam speed. Kiedyś brałam to okazjonalnie na imprezkę etc tylko sniff, ale zawsze mieliśmy ze znajomymi po tym najgorsze zjazdy, wiec braliśmy w ostateczności jak nie było nic innego. Teraz wale to domięśniowo całe dnie i tak funkcjonuje, a na noc żre benzo, żeby isc spać, aby się moja dziewczyna nie zorientowała. Praktycznie już nic nie klepie, ale odczuwam mega potrzebę brania jeszcze, bez tego czuje się słabo, potrafię już nawet walić po kilka g dziennie. Boje się, ze w końcu moja laska się skapnie i mnie zostawi, został mi ostatni g, trzymajcie za mnie kciuki bym już nic nie zamawiała. Ktoś wpadł podobnie? Może ktoś jakies protipy na odstawienie tego gowna?
Dobrze, ze nie potrafię sama strzelać iv, tylko wale to domięśniowo, bo pewnie bym już nie pisała tego posta.
  • 1042 / 150 / 0
Ale co tak ciągnie w tym jak euforii faktycznie bardzo mało? Ja nie mogłem tego brać w żadnych ciągach (od początku mi się nie podobało).
  • 5839 / 1209 / 43
Henio ma wielu amatorów.
Świadczy o tym 238 stron wątku.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4964 / 870 / 0
Sam nie wiem co w tym widziałem, najgorsza głupota w hex-enie to dopierdalanie sniffa za sniffem gdy jeszcze poprzedni nie puści potrafiłem 5g na jedno posiedzenie zeżreć, czy żałuję- nie . Nabiłem z 1000pkt na kurniku do 1400pkt w szachy i to by było tyle z plusów %-D
  • 1 / / 0
Post może odbiega formą od innych na hypie i brzmi dość naukowo ale wolę przedstawiać konkrety ze szczegółami.

Pewien sort-puder od s..cs.pl przechowywalem w pudełeczku okraglym plastikowym z wieczkiem po magnezie- ze względu na wygodę i praktyczność. W srodku razem z hexem przez ok 2 tygodnie przebywał nożyk do tapet, który z tego co wiem jest ze stali kwasówki a w obecności Henia zaszedł w całości dziwną brązową, podchodzącą pod fiolet rdzą :/ nie znam się aż tak na reakcjach wyższej organiki ale jestem prawie pewien że to wina jakiegoś syfu po produkcji :/ bo żadne ketony nie są utleniaczami, a rdzewienie to właśnie powolne utlenianie.
Czy ktoś też przypadkiem rozsypał i zauważył korodujace właściwości hexa na metal? Nikt jeszcze o tym nie wspomniał tu i mnie to martwi czy sort może być czymś rozrobiony. Po sniffie gdy pierwsza kropla wodnistego kataru splynie pod nos to piecze podobnie jak oparzenie skóry kwasem. Pod język próba alergiczna nie wywołała pieczenia tylko odretwienie.
Uwaga! Użytkownik bobek366 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 2 / 0
HEX jest proszkiem całkowicie nie dla mnie. Pusta stymulacja, kiedy mi chodzi prawie i wyłącznie tylko o eufo. A jak mi zawsze skakało po tym tętno! Moje serducho co prawda nie lubi się ze wszystkimi ketonami, ale z heksą po prostu ekstremalnie. W moim przypadku szkoda zdrowia na zabawę z tym, wolę już sobie wypić kilka kaw %-D
Uwaga! Użytkownik KrwotokzNosa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 118 / 0
Większość ketonów - a już na pewno klefedron ze swoją niedorozwiniętą rodziną - przyspieszają rdzewienie, trawienie, erozję, degradację, rozszczep i zapaść wszystkiego, co wejdzie z nimi w kontakt.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1042 / 150 / 0
Niektórzy uważają, że to jest postęp w stosunku do mefedronu.
  • 365 / 12 / 0
Jak oceniacie walenie konia po hexie ? ten sam poziom co 4/3-mmc ?
GG 51489250 %-D
  • 4964 / 870 / 0
Nie, zdecydowanie gorzej , ja miałem słabe libido po hexie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.