Czy jak prześpię teraz te dwie nocki na benzo to czy heksio będzie dobrze działał? Ostatnia kreska dała cały chuj.
P.S To jest tylko moja, subiektywna opinia ty możesz uważać zupełnie na odwrót. ;)
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
mochi7 pisze:Nie do końca wiem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
:yay:
mochi7 pisze:...
Naprawiono cytat. | Marlboro
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.