Czy jak prześpię teraz te dwie nocki na benzo to czy heksio będzie dobrze działał? Ostatnia kreska dała cały chuj.
P.S To jest tylko moja, subiektywna opinia ty możesz uważać zupełnie na odwrót. ;)
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
mochi7 pisze:Nie do końca wiem gdzie to napisać więc napiszę tu.
Od wczorajszego zjazdu który zaczął się o ok 14(razem z wielkimi oczami). Przespałam się, źle, krótko ale jednak jakoś. Rano się budzę muszę wyjść a tu dalej rozpierdzielone źrenice. Poczytałam co można zrobić, więc najadałam się( w tym wypiłam czystą glukozę wymieszaną z witaminami- nic nie dało).
To ostatecznie, naprawdę ostatecznie bo nie chaiałam ale musiałam zjeść tą kodeinę, po godz nic. Od wczoraj do teraz oczy zmniejszyły się minimalnie. W ciemnych pomieszczeniach dalej są takie że każdy pozna. Dodatkowo stały się jakieśtakie wypukłe i jakby czerń była głębsza.
Wszelkie sposoby jakie słyszałam do pozbycia się tych krowich oczu wypróbowałam.
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
:yay:
mochi7 pisze:...
Naprawiono cytat. | Marlboro
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.