Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 4964 / 870 / 0
@WujekMorda Wszystkie ketony są zbanowane w PL, ostatnia większa ustawa która wprowadzali to prawo analogowe wprowadzili. Jeszcze tylko chyba arylcykloheksylaminy są jedynie legalne ale czytałem nie dawno że już się powoli będą za to zabierać.
  • 1 / / 0
Filtry zbudowane są z polimerów z tworzywa sztucznego. Ich spalanie i wdychanie to okropny pomysł, gdyż zapewnia wyjątkowo skoncentrowany i nietypowy sposób wprowadzeniacoreball zanieczyszczeń do organizmu.
  • 111 / 20 / 2
16 listopada 2022devilfromheaven pisze:
Cześć!
czy warto spróbować zrobić z hexenu liquid do Vape-a?
Da sie musisz skryszuszyc na proch i rozpuścić najlepiej w liquidzie bez nikotyny. Wlej liquid do kieliszka wsyp proch i mieszaj zeby sie rozpuściło
, mozesz też dac np na kaloryfer bo ciepło przyspiesza rozpuszczania się. Pamiętaj żeby ustawić jak największą temperature na vapie, chwile przytrzymać i dopiero zaczac brac bucha. Najlepiej do rozpuszczenia w liqidzie nadają sie hexen freebase który otrzymuje sie w taki sam sposób nak crack. Hexen freebase tez można palić lufki jam crack i działanie jego jest bardzo podobne do cracku, inna faza niż przy zwykłym vapo z meth pipa.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 1675 / 270 / 0
Jak miałem akurat tyle hexa że nie musiałem się martwić że braknie (przynajmniej tak myślałem bo zawsze w końcu brakuje), lubiłem go hojnie dosypać do tytoniu i spalić w skręcie. Efekty były inne niż przy waporyzacji, znacznie mniej stymulacji, przyjemne ciepło i błogość w ciele, oraz takie miłe, chillowe zdebilenie aż gęba się cieszyła sama. Stałem sobie kulturalnie na balkonie w zimie, nie potrzebowałem nic zrobić ani nigdzie iść, mróz mi nie przeszkadzał w ogóle, radował mnie śnieg i oddychanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.