...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
Czytam w sieci że w tym roku u wielu rolników późno ruszyło tak jak i u mnie w połowie września dopiero ostro poleciało Po drodze do moich spotów znalazłem czyjeś roślinki one również są w początkowej fazie kwitnienia
Pogoda zapowiada się nieciekawie wilgoć a nawet przymrozki Powoli tracę nadzieję
Pełnosezonówki mam pierwszy raz i nie wiem czy 0 stopni będzie oznaczało koniec uprawy??? Co do pleśni pryskam teraz co tydzień ale i tak nie ma gwarancji sukcesu, zresztą i tak najprawdopodobniej nie dojdą :wall:
Na szczęście udało mi się ściągnąć 340 gram z automatów :rolleyes:
W ogóle ten rok to słabo poszedł ale to pierwszy więc był błąd na błędzie :)
Około 100g mokrego miałem z 3 automatów.
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
dj Fazi pisze:Jak tam u was kwitnienie?
Czytam w sieci że w tym roku u wielu rolników późno ruszyło tak jak i u mnie w połowie września dopiero ostro poleciało
http://oi43.tinypic.com/osa7gx.jpg
http://oi40.tinypic.com/2dwhh6g.jpg
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.