...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
Czytam w sieci że w tym roku u wielu rolników późno ruszyło tak jak i u mnie w połowie września dopiero ostro poleciało Po drodze do moich spotów znalazłem czyjeś roślinki one również są w początkowej fazie kwitnienia
Pogoda zapowiada się nieciekawie wilgoć a nawet przymrozki Powoli tracę nadzieję
Pełnosezonówki mam pierwszy raz i nie wiem czy 0 stopni będzie oznaczało koniec uprawy??? Co do pleśni pryskam teraz co tydzień ale i tak nie ma gwarancji sukcesu, zresztą i tak najprawdopodobniej nie dojdą :wall:
Na szczęście udało mi się ściągnąć 340 gram z automatów :rolleyes:
W ogóle ten rok to słabo poszedł ale to pierwszy więc był błąd na błędzie :)
Około 100g mokrego miałem z 3 automatów.
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
dj Fazi pisze:Jak tam u was kwitnienie?
Czytam w sieci że w tym roku u wielu rolników późno ruszyło tak jak i u mnie w połowie września dopiero ostro poleciało
http://oi43.tinypic.com/osa7gx.jpg
http://oi40.tinypic.com/2dwhh6g.jpg
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.