Shakira-blondyna pisze: Znam extermiste który zrobił makumbe jednoosobową z 2 kubków szczytów zabójczego zioła.. ;>
AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
HH albo Skunk#1 (zależy co dostane w freebe)
no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP, może polecicie coś innego albo może ktos chciałby podzielić się lub odsprzedać jakieś swoje pestki (ja mam ok 15 z Passion#1 DPF, ale nie wiem do końca jakiej sa jakości i co z nich będzie)
mario pisze:AK47 z Serious Seeds (jaka jest różnica w porównaniu do ak48 Nirvany?)
A Ak48 to cos otrzymanego z tej odmiany: albo F2 lub Fx. Albo Hybryda ak47 z czymś.
Obydwie maja bardzo dobrą opinie.
mario pisze:no i chciałbym jeszcze coś taniego może purple#1 albo shaman z DP
Sezon `06 będzie moim pierwszym sezonem w życiu i mam nadzieje że nie ostatnim. Zastanwiałem się nad kupnem nasion z nirvany (2 paczek) lub jednej paczki Passion#1. Co byście zrobili na moim miejscu
P.s Jeśli dwie paczki z nirvany .. to napiszcie jakie odmiany (heh zrymowało się :p)
pozdro
A jak z z jest z mocą Durban Poison??
A co do ak-48 ... gdyby nie zdązył to moge zrobić cos tkiego ze jak bedzie już zimno to zrobie nad nim foliak i dojdzie???/
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.