Czy jest jakaś mixtura, która pomogłaby mi rozjaśnić chwilowo umysł (przypominanie sobie)?
Myślałem o jakimś antydepresancie + nootropy, np. wenlafaksyna + noopept.
Pozdrawiam.
Aczkolwiek flashbacki i podkręcony dostęp do zasobów pamięci długotrwałej to rzeczywiste efekty PRLa.
23 marca 2019Nietzschego pisze: PRL-8-53, miej głęboko na uwadze, że niektórzy po jej zażyciu przypominali sobie szczegółowy obraz całego dnia sprzed kilku laty. Jak dodasz do tego zapamiętywanie rachunku bankowego po pierwszym spojrzeniu to utrwalisz dodatkowe silne placebo które może wspomóc pożądaną reakcję twojej psychiki na tą subst.
Aczkolwiek flashbacki i podkręcony dostęp do zasobów pamięci długotrwałej to rzeczywiste efekty PRLa.
Próbowałem miksów z wenlafaksyną, noopept, prl-8-53 i przy ich użyciu wykonałem słownik wszystkich ciągów jakie mi przyszły do głowy i.... niestety nie udało się. Jestem zły na siebie, dane prawdopodobnie poszły się ****ć (a najbardziej szkoda mi fotek) :( Cóż, życie....
Pozdrawiam.
Ja tam nie mam problemu z pamiętaniem haseł, używam imienia i nazwisko jakiegoś masowego mordercy i datę ataku. np. "andersbreivik22072011" i jak trzeba to odszukam w internecie bez problemu.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
07 kwietnia 2019ZX pisze: Może jakieś neuroleptyki. Kiedyś dostałem neuro od kumpla i w ogóle byłem w pracy i gość zapomniał hasła do gmaila. Powiedziałem mu, żeby wziął te neuro na noc i faktycznie następnego dnia sobie przypomniał. A wyglądał na ześwirowanego.
Ja tam nie mam problemu z pamiętaniem haseł, używam imienia i nazwisko jakiegoś masowego mordercy i datę ataku. np. "andersbreivik22072011" i jak trzeba to odszukam w internecie bez problemu.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.