Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 510 / 110 / 0
Jem takie dawki raz na jakiś czas, bardziej żeby zobaczyć jak dzisiaj podziała.

Troszkę za duże pobudzenie weszło, zjadłem 2mg klona i kupiłem 4-pak, pewnie skoczę po jeszcze jeden. Ostatnio baclo działa na mnie tylko stymulująco, może przez wjebanie się w benzo, zależnie od dawki od poprawy humoru po stan manii. Kiedyś czułem zupełnie inny profil działania.
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5252 / 938 / 0
300 to może wysłać na SOR. Ja po 200 mamialem już tzn. zimne poty a patrząc w tel to co chwilę ręka opadała i jakbym przysypiał na sekundę.
Raczej zbyt otępiająca, nie produktywna faza.
Teraz to bym max 150 zjadł. 200 bym się bał że będę niedojebany rana jeszcze.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 392 / 95 / 2
Po przerwaniu zaledwie czterodniowego ciągu na baklo 75 wyraźny zjazd. Przytłaczająca szarzyzna codzienności.
!מרנא תא
  • 24 / 2 / 0
Od dwóch tygodni odstawiam tramadol którego bralem już 1,8 grama dziennie, za pomocą buprenorfiny w postaci tabletek podjęzykowych bunondol. Udało mi się go już wyzerować, przez najbliższy tydzień mam jeszcze brać 3x0,4 bunondolu, potem przez tydzień go zerować. Do tego biorę jeszcze 3x5 mg relanium i 2x300 mg pregabaliny. Od początku brałem też baclofen, z początku co drugi dzień 75 mg, od trzech dni jednak biorę go w ilości 50 mg po południu razem z drugą dawką 300 mg pregabaliny i daje mi to w połączeniu z buprą i relanium świetną fazę dzięki której odstawienie tramalu stało się zupełnie bezbolesne. Całe to odstawianie tramalu ma u mnie za cel powrót do normalnej jego tolerancji na poziomie 400 mg, nie chce z niego rezygnować. Pytanie moje do konsumentów baclofenu jest następujące : czy jeśli przez następne 2 tygodnie będę brał codziennie 50 mg baclofenu w mixie z pręgą, relanium i buprą to czy uda mi się go potem bezboleśnie odstawić za pomocą tramadolu do którego będę miał zamiar wrócić?
  • 977 / 223 / 0
Czyli już po kilku dniach codziennego stosowania dawek rekreacyjnych można spodziewać się skręta? Zastanawiam się czy nie ogarnąć sobie baklo, ale znając życie wpadnę zaraz w jakiś ciąg.
  • 199 / 13 / 0
Rekreacyjnie jak wypada w porównaniu do gbla?
Kryteria - euforia ("ta miękkość"), libido, pewność siebie.

Chcę spróbować i nie wiem, czy w ogóle warto mieszać przy receptorach gaba, na których najbardziej mi zależy.
  • 904 / 184 / 0
23 marca 2021Pathfinder pisze:
Po przerwaniu zaledwie czterodniowego ciągu na baklo 75 wyraźny zjazd. Przytłaczająca szarzyzna codzienności.
No ja naiwnie myślałem, że całkiem miękko wyląduję po 3 miesiecznym ciagu w dawkach 50mg i ostatnio 75mg. Jako, że coś mnie nerki szwankują. Więc obciąłem od razu 50mg przez 2dni, potem 37.5mg, 25mg i przy wzrastającej szarości i depresji włączyłem tramal na podkładce z benzo (przezornie zwiekszyłem z 0.5mg klona do 1mg), potem 2 dni 12.5mg i dzisiaj drugi dzień na zero. Czyli tak 8 dni do zera i myślałem, że mi sie upiecze ale nie kurwa, gabaergiki sa niewybaczające i nie znają skrótów myślowych. 36h po ostatniej 12.5mg - spinanie mięśni jakbym zrobił mega dobrą sesję na siłowni, czerwony ryj i wyraźnie podniesione ciśnienie i puls, temp. w 1.5h do 38 stopni. Mówie zaraz mnie chwyci jakas rabdomioliza bo na ciężarach nie byłem ponad 2 lata a spinki były ciekawe.

No i właśnie objawy ustępują przy wczytujących sie 25mg. Do dalszych nie miałem zamiaru dopuścić. Chyba trzeba przeczekać na tych 25mg chwilę. Ktos w temacie o odstawieniu pisał, że poszedł CT po 300mg/d po kilku miechach. Albo historia na potrzebę chwili albo ktoś jest kurwa cyborgiem. Podejrzewam, że za kolejne kilka godzin byłaby niezła psychoza. 25mg pod jezykiem już wchłonięte, tetno sie wyrównuje, ryj przestaje piec, jeszcze tylko nerka nie zakłuła ale to pewnie dzięki trampkowi.

Wymixuje sie wolniej i lece robić badania nerek bo tylko po baklo czuje te nefrotoksycznosc.

@Igoraks czyli 4 tyg ciągu? Może tak, może nie, mnie trampek nic nie zakrył i nie uważam, że to sprawka niskiej dawki a tego, że przy moim ciagu skret gaba jest nie do kontraatakowania opio, nie ten mechanizm. Ja po 4 tyg obciąłbym jednak co 2 dni po 10mg czyli 10 dni do zera.
  • 392 / 95 / 2
Dominującym odczuciem po przerwaniu ciągu baklo jest u mnie UCZUCIE ZIMNA. Tak samo miałem kiedyś, gdy przestawałem brać fenibut. No i lęki od razu wychodzą i wydają się spotęgowane (a może ma się tylko takie wrażenie, może były takie same przed ciągiem). Teraz pregabalina :zły:
!מרנא תא
  • 510 / 110 / 0
@ledzeppelin2

ja tyram to gaba już od wielu lat dzień w dzień, raz zarzucę takie 300 i sobie czekam, dzień później znowu 25mg i jest spoko. kiedyś właśnie przy takich srogich dawkach czułem pluszowość, mogłem położyć się na łózku i było świetnie, teraz tylko takie chore pobudzenie, przechodzące wręcz w stan maniakalny, myślę, że to ostatnia taka wysoka dawka, nie ma sensu, musiałem to uspokajać klonem i alko. plan był zejść z tego wszystkiego, tymczasem wpierdalam się jeszcze bardziej.

@21Ch0sen37

zacznij od małej dawki, 25mg będzie optymalnie, pewnie nawet nie wyczujesz, broń boże nie sugeruj się tu niektórymi terminatorami. jak już ogarniesz to mała dawka daje super humor, taki antydepresant, ciut większa to już zależy od dnia, albo fajnie wgniecie Cię w fotel, albo będziesz chodził jak na prochach, pewność siebie dużo na plus (dorzuć jeszcze małą dawkę benzo "ale nie rób tego lepiej %-D " i nie ma rzeczy której byś nie zrobił. libido niby na tym samym poziomie, ale sam stosunek dużo lepszy

@Pathfinder

ja tak samo, grzanie w aucie na maxa, każdy narzeka że się potem zalewa, a mi jest zimno jakby 15 stopni było
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 392 / 95 / 2
@farawayfromheaven Baklo i feni włączają tryb rest and digest (przywpółczulnego układu nerwowego). W stanie luzu psychicznego krew odpływa od narządów wewnętrznych bardziej w kierunku skóry, co daje odczucie ciepła. A na zjeździe odwrotnie - glutaminian, adrenalina i pompowanie krwi w szalonym tempie do serca i mózgu, bo organizm mobilizuje się do walki. Nie wiadomo z czym, ale się mobilizuje.
!מרנא תא
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.