Troszkę za duże pobudzenie weszło, zjadłem 2mg klona i kupiłem 4-pak, pewnie skoczę po jeszcze jeden. Ostatnio baclo działa na mnie tylko stymulująco, może przez wjebanie się w benzo, zależnie od dawki od poprawy humoru po stan manii. Kiedyś czułem zupełnie inny profil działania.
Raczej zbyt otępiająca, nie produktywna faza.
Teraz to bym max 150 zjadł. 200 bym się bał że będę niedojebany rana jeszcze.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Kryteria - euforia ("ta miękkość"), libido, pewność siebie.
Chcę spróbować i nie wiem, czy w ogóle warto mieszać przy receptorach gaba, na których najbardziej mi zależy.
23 marca 2021Pathfinder pisze: Po przerwaniu zaledwie czterodniowego ciągu na baklo 75 wyraźny zjazd. Przytłaczająca szarzyzna codzienności.
No i właśnie objawy ustępują przy wczytujących sie 25mg. Do dalszych nie miałem zamiaru dopuścić. Chyba trzeba przeczekać na tych 25mg chwilę. Ktos w temacie o odstawieniu pisał, że poszedł CT po 300mg/d po kilku miechach. Albo historia na potrzebę chwili albo ktoś jest kurwa cyborgiem. Podejrzewam, że za kolejne kilka godzin byłaby niezła psychoza. 25mg pod jezykiem już wchłonięte, tetno sie wyrównuje, ryj przestaje piec, jeszcze tylko nerka nie zakłuła ale to pewnie dzięki trampkowi.
Wymixuje sie wolniej i lece robić badania nerek bo tylko po baklo czuje te nefrotoksycznosc.
@Igoraks czyli 4 tyg ciągu? Może tak, może nie, mnie trampek nic nie zakrył i nie uważam, że to sprawka niskiej dawki a tego, że przy moim ciagu skret gaba jest nie do kontraatakowania opio, nie ten mechanizm. Ja po 4 tyg obciąłbym jednak co 2 dni po 10mg czyli 10 dni do zera.
ja tyram to gaba już od wielu lat dzień w dzień, raz zarzucę takie 300 i sobie czekam, dzień później znowu 25mg i jest spoko. kiedyś właśnie przy takich srogich dawkach czułem pluszowość, mogłem położyć się na łózku i było świetnie, teraz tylko takie chore pobudzenie, przechodzące wręcz w stan maniakalny, myślę, że to ostatnia taka wysoka dawka, nie ma sensu, musiałem to uspokajać klonem i alko. plan był zejść z tego wszystkiego, tymczasem wpierdalam się jeszcze bardziej.
@21Ch0sen37
zacznij od małej dawki, 25mg będzie optymalnie, pewnie nawet nie wyczujesz, broń boże nie sugeruj się tu niektórymi terminatorami. jak już ogarniesz to mała dawka daje super humor, taki antydepresant, ciut większa to już zależy od dnia, albo fajnie wgniecie Cię w fotel, albo będziesz chodził jak na prochach, pewność siebie dużo na plus (dorzuć jeszcze małą dawkę benzo "ale nie rób tego lepiej
@Pathfinder
ja tak samo, grzanie w aucie na maxa, każdy narzeka że się potem zalewa, a mi jest zimno jakby 15 stopni było
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.