Jest na receptę.
I wszystko jest opisane na wcześniejszych stronach wątku jak zdobyć.
Czy po baklofenie używanym np 3-4dni w tygodniu, przetłuszcza się skóra oraz wyskakują zmiany trądzikowe jak podczas picia gbl?
U mnie po gbl ten efekt występuje już od drugiego dnia pica, będąc naprawę uciążliwym sajdem, przerwy kilkudniowe na nic się zdają.
Interesuje mnie również, czy podczas działania lub na zejściu baklo występuje charakterystyczny ból kolan / lędźwi, a na zejściu (np. po 2-3 dniach brania) występuje nadmierna potliwość / uczucie gorąca?
Wiadomo, ze baklo zdrowszy, GBL - cytuje z Wikipedii ''używany jest jako rozpuszczalnik w preparatyce chemicznej (np. do syntezy polilaktydów), jako wywabiacz plam'' - to nie moze byc zdrowe dla organizmu.
Obydwu substancji nie probowalem, ale czytajac sadze, ze baklo jest bezpieczniejszy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ale jak ludzie widza ze g topi plastik to myslą huj wie co. i w sumie chyba dość prawidłowo
Aczkolwiek po odstawce odczuwałem bardzo silną bezsenność.
i co bylo dla mnie zaskoczeniem to łatwo sie odstawilo to troche benzo i neurolami.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.