Efekty ? Ciezko mi to opisac cholera. Wysotrzenie kolorow, zaburzenia lekkie koordynacji, uczucie lekkosci. Psychicznie hmmm nie wiem... ale Wiem ze po np 8 kapeluszach byloby wchuj mocno i dysocjacyjnie.
Minusem są mdłosci. Przez 1,5 godziny czulem sie jakbym wciagnał 16mg 2c-p.
Jutro następne podejście.
A jakiej obróbce podałeś owe muchomory ? Ja ostatnio kminiłem, cooby je najsampierw podsuszyć w piekarniku, rozdrobnić, jeszcze raz podsuszyć i dopiero później długo, długo gotowawszy, zrobić z nich wywar. Może i nazbyt paranoicznie, ale gdy odważę się w końcu spróbować Amanity Muscaria, zrobię to właśnie w ten sposób :P
christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
[ external image ]
christofanow pisze:Które z łatwo dostępnych działają antywymiotnie w przypadku wymiotów powodowanych podrażnienie żołądka? Większość działa antywmiotnie gdy wymioty mają podłoże błędnikowe.mordofil pisze:Od czego mamy antyhistaminy?christofanow pisze:Eh, wypiłem bulion i nie minęło 30 minut gdy puściłem największego pawia swojego życia, takich wszechogarniających skurczy żołądka jeszcze nie miałem. Słowem - masakra.
Po deszczu będzie ich więcej, czy mniej?
mordofil pisze: to w takim razie avio+jakieś osłonowe
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Tak, po deszczu jest w huj więcej muchomorów :-D I psylocyba pierwszego dziś widzialem!
It was a good day
Teraz będę próbować suszyć je w ryżu
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.