Czemu miałby się nie nadawać? W dzień normalnie funkcjonujesz (o ile nie przesadzisz z dawką) kładziesz się spać, 5min i śpisz jak dziecko. Tylko bierz pod uwagę że będzie wciąż działał na drugi dzień jak wstaniesz.
Koniecznie 8mg. 4mg, nawet dla osoby bez tolerki, to strata czasu, moim zdaniem. Coś tam w tle będzie czuć i tyle zabawy.
Mogę do tego wypić 1-2 piwa bez ryzyka amnezji?
Mikołaj Jaska
Mnie zastanawia jak to jest z odstawką po dłuższych ciągach na flubromazepamie. Znalazłem dużo informacje że nadaje się świetnie do odstawiania innych benzo...ale nie znalazłem żadnej informacji jak wygląda odstawka jego samego (może kiepsko szukam).
Czy np po przerobieniu 300mg będę tak samo cierpiał jak przy odstawce dajmy na to etizolamu? Czy jednak długi okres półtrwania coś tu wskóra i nie będzie aż tak ciężko?
Teabadger pisze:Ja do 24mg flubromazepamu wypiłem 2 piwa i było jeszcze spoko, ale po 3cim zgona zaliczyłemNie radzę raczej piwa pić do tego. I to dłuuugo po, bo to długo trzyma (do 4 dni okres półtrwania).
Mikołaj Jaska
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Rusza mniej, oczywiście. Ale po 24mg jest niezła, długa bania :cheesy:
Ale dziura w pamięci niezła i trzeba sztucznie przyspieszać głos, żeby nie wyłapał ktoś, tego typowego dla benzoujebania spowolnienia mowy
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.