Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 395 / 36 / 0
Flubromazepam nie nadaje się do spania?
  • 977 / 223 / 0
@Up
Czemu miałby się nie nadawać? W dzień normalnie funkcjonujesz (o ile nie przesadzisz z dawką) kładziesz się spać, 5min i śpisz jak dziecko. Tylko bierz pod uwagę że będzie wciąż działał na drugi dzień jak wstaniesz.
  • 858 / 50 / 0
Koniecznie 8mg. 4mg, nawet dla osoby bez tolerki, to strata czasu, moim zdaniem. Coś tam w tle będzie czuć i tyle zabawy.
Ktoś jeszcze mógłby potwierdzić?
Mogę do tego wypić 1-2 piwa bez ryzyka amnezji?
  • 450 / 19 / 0
Ja piw do flubro nie piłem,ale już przy 10 mg miałem małego blackouta.Mówie do kumpla,że byłem dzisiaj w urzędzie sprawę załatwić,a on do mnie:Przecież ty kurwa tam wczoraj byłeś :P I mały zonk,także uważałbym z tym piwem,szczególnie u nowicjuszy.Według mnie 10 mg to taka górna granica bezpieczeństwa :)
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 977 / 223 / 0
1-2 piwa bez obaw, aczkolwiek odczujesz je nielicho (jak to przy benzo). Możesz spodziewać się dziur w pamięci, ale nie totalnej amnezji.

Mnie zastanawia jak to jest z odstawką po dłuższych ciągach na flubromazepamie. Znalazłem dużo informacje że nadaje się świetnie do odstawiania innych benzo...ale nie znalazłem żadnej informacji jak wygląda odstawka jego samego (może kiepsko szukam).

Czy np po przerobieniu 300mg będę tak samo cierpiał jak przy odstawce dajmy na to etizolamu? Czy jednak długi okres półtrwania coś tu wskóra i nie będzie aż tak ciężko?
  • 1664 / 301 / 0
Ja do 24mg flubromazepamu wypiłem 2 piwa i było jeszcze spoko, ale po 3cim zgona zaliczyłem %-D Nie radzę raczej piwa pić do tego. I to dłuuugo po, bo to długo trzyma (do 4 dni okres półtrwania).
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 450 / 19 / 0
Teabadger pisze:
Ja do 24mg flubromazepamu wypiłem 2 piwa i było jeszcze spoko, ale po 3cim zgona zaliczyłem %-D Nie radzę raczej piwa pić do tego. I to dłuuugo po, bo to długo trzyma (do 4 dni okres półtrwania).
Skoro rusza cię dopiero 24 mg flubro to podziwiam.Ja po takich dawkach to pewnie obudziłbym się po tygodniu gdzieś na Kamczatce :-p
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 2881 / 302 / 0
To już wiem na czym leci Pater (ten koleś co się autostopem na koniec syberii wybrał).
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1664 / 301 / 0
@SlawomirAnonim
Rusza mniej, oczywiście. Ale po 24mg jest niezła, długa bania :cheesy:

Ale dziura w pamięci niezła i trzeba sztucznie przyspieszać głos, żeby nie wyłapał ktoś, tego typowego dla benzoujebania spowolnienia mowy %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 261 / 8 / 17
czyli po 8mg można spróbować zasnąć a np. po 8h obudzić się bez zamuły tylko z dobrym humorkiem? z aptecznymi benzo mam spore doświadczenie ale z rc tylko eti, który idealnie mnie usypiał
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.