Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 61 / 8 / 0
Ja na razie zalecone mam brać alprę codziennie przez tydzień 0,5mg rano, a rano zawsze muszę sobie kawkę wypić i nie działa jak u was. Szkoda, miło się to czyta, przydałoby się, żeby chociaż na spokojnie z domu wyjść i tramwajem jechać.
rzeczy dzieją się tylko w twojej głowie
  • 45 / 4 / 0
29 czerwca 2021Nicholas6000 pisze:
@OrdynatorCZP Mam to samo, jak jestem na alprze i kawie czy red bullu to jestem mega kontaktowy, załatwiam wszystkie sprawy, które mam do zrobienia i generalnie mam włączony tryb mega ogarniętego człowieka ;D Cos pięknego, szkoda właśnie że tak krótko trwa i uzależnia...
Idealnie to opisałeś, mam tak samo czuje ze jestem zajebisty. I tutaj się zaczynają schody - zawsze nie dzień po tylko co dziwne na 2 dzień po braniu alpry dopada mnie odwrotność tego stanu. I dziś własnie go mam: rozdrażnienie, problemy jelitowe, depresja, smutek, brak chęci do czegokolwiek, moje fobie nerwica natręctw głód alkoholowy spotęgowane razy 100. Pić nie pije 3 lata, ale co z tego jak ciągnie tak samo jak po tygodniu nie picia? Boję się pić, boję się brać benzo ale też się boję qurwa trzeźwości w skrajnych momentach jak mną steruję choroba że mam bezwład umysłowo fizyczny 😐 jedno jest pewne że gdybym nie miał alprazolamu pod ręką już dawno bym się napierdolil alko, zazdroszczę ludzia którzy nie są uzależnieni, to musi być piękne uczucie, ale czasu nie cofnę. Teraz lato mieszkam nad morzem, każdy z browarem w ręku, jak to widze to mi się organy w środku trzęsą. Spróbuję się chociaż pobawić miksem alpra 0.5 na podkład przeciwlekowy + dobre jaranie. Jak mam po alko zdychać to jednak podziękuję.
  • 2876 / 266 / 0
jestem na 6 mg w dwóch odstępach, jest pięknie, kocham alprazolam, nie wyobrażam sobie nie poczuć więcej tego stanu, mimo przerw i brak wjebania fizycznego niestety tolerka nie spadłą i stąd takie patologiczne ilości, z głupoty sobie tolerkę najebałem dużą, nie polecam

ogólnie mógłbym teraz wszystko, nie wiem czy troche chaty nie posprzątam, po alprze mam jakbym się stima najadł, ale robię wszystko z większą euforią xd
  • 592 / 82 / 0
29 czerwca 2021cbsz pisze:
w jakim kolwiek benzo najważniejsze jest dobranie odpowiedniej dawki na początek tj mówię o dawkach terapeutycznych rzędu 0.25-0.5mg i wtedy obserwować swoją reakcję na daną dawkę
i tu lezy nasz pies pogrzebany bo kazdy zaczynal od za duzej dawki %-D
Jestem dość trudny.
  • 2876 / 266 / 0
ja na początku najbardziej lubiłęm stan 1,5mg plus 3-4 piwa, ale to kończyłem już śpiąc jak kamień, no i wiało mocno jak chodziłem po tym 1,5 mg, ale ta wyjebkka na wszystko to coś cudonwego
  • 592 / 82 / 0
ja zarzucalem od polowek ale cos nie moglem wyczuc dzialania i skonczylem na 2kach i browarze;/ teraz uzywam juz tylko w sytuacjach stresowych i wtedy to sie najlepiej sprawdza, do chillu jak ktos chyba wspomnial w tym watku sa fajniejsze lekarstwa
Jestem dość trudny.
  • 9 / / 0
Od 2007 czytam hypka i od razu jak dostaje leki sprawdzam je tutaj. Wiedziałem co to jest i jak ryje beret. Ratuje się nim w w/w sytuacjach.

Takie pytanie do was. Jem afobam max. 2x po 1 mg tygodniowo? To totalny Maks i często w ogóle go pomijam. Opakowanie starcza mi na 3 miesiące lekko, 1mg x30 tab. Bardziej dla po prostu uspokojenia na kacu po alko (tu mi po większym przepiciu jest w chuk potrzebny) bądź większego spokoju przy paleniu zioła w sobotę na domówce. Po alko zdycham i unikam jak ognia. Psuje mi tez kuracje SNRI.

Tak działam z 15 lat. Więcej niż 2mg i (nigdy nie mieszam z alkoholem) dziennie nie przyjąłem, a lekarze psychiatrzy ciagle robią ze mnie cpuna. Wkurwia mnie to strasznie bo mam b. dobra sytuacje materialna. Robie karierę, mam dużo znajomych jestem lubiany, jedynie potrzebuje tego po imprezce z alko i czasem żeby przyjemniej było przy ziolku. Działa tez wtedy bardziej euforycznie. Lepiej gada mi się z ludźmi i 1 mg przy takim używaniu raz 3x w miesiącu spokojnie wystarcza.

Co eksperci myślicie o tym? Duże wg was są szkody dla organizmu? Znaleźć psychiatrę i powiedzieć mu powyższą historie ?
  • 612 / 187 / 0
Mają Cię za ćpuna, bo ćpasz leki, a nie ze względu na dawki. %-D Alprazolam jest na ataki paniki, a nie żeby było lepiej przy ziółku albo na kaca.
Jak żresz to 15 lat to nic Ci już gorszego chyba nie będzie, tylko sobie nie racjonalizuj zanadto i nie nakręcaj 'czy jestem ćpunem czy nie', bo w sumie ch to kogo obchodzi, jak znajdziesz psychiatrę co nie jest idiotą możesz mu swoją historię opowiedzieć, jeśli masz się poczuć lepiej. Szkody dla organizmu raczej są minimalne przy takim zażywaniu. Tylko się nie nakręcaj, bo zaczniesz się stresować i dopiero ta alpra będzie potrzebna. %-D Swoją drogą na kaca są lepsze benzodiazepiny, np. diazepam, ale jak już tyle lat na tym jedziesz to może tak pozostań.
  • 349 / 102 / 0
Koniec świata, afobam z IR podrożał o 5zł na opakowaniu. Przechodzę na importowane xanaxy. Dla tej pięknej tabletki warto. Wstawię zdjęcie, bo to naprawdę piękna tabletka.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 2876 / 266 / 0
^ każdy, kto lubi alprę raczej zna ten ósmy cud natury :D bez kitu Xanax 2mg to najpiękniejsza tabletka ever
Zablokowany
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.