Prześledziłem ten temat dokładnie i napotkałem sporo postów gdzie ludzie pisali że czują wyraźną różnice między generykami, już nawet nie o xanax mi chodzi bo jego nawet pod uwage nie biore. Ktoś tu kiedyś napisał że przesiadł się z alproxu na afobam i poczuł mega różnice i już teraz tylko będzie kupował afobam i to mnie zmartwiło. Ale ja sam też uważałem do tej pory to za mit, Ty i kilka osób to potwierdasz, więc chyba nie ma sensu kombinować
18 września 2020rooney pisze: No 6 dyszek za 2 mg to dobra cena xana ale nie 60-70 za paczke 1 podczas gdy alprox 20 zł , alpragen ponoć jeszcze tańszy a afobam koło 30-40 zł
no i tabsy wielkie okrąglaste a nie takie afobamowe gustowne
no ale jak w działaniu nie będzie różnicy to chuj w to
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.