Jeszcze nie wiesz jak bedzie.
spokojnie bez nerwów i do niczego się nie przyznawaj więcej.
A z tym żete zawiasy bedą sie za tobą ciagneły 10 lat to chodziło psu o zatarcie tego skazania.
pzdr
czyli handlu mi juz nie udowodnia w zaden sposob? bo jak sie okaze, ze pojde sie wycofac z tej doborowolnej kary i mi dopierdola za handel to bedzie nieciekawie troche. ;)
Jemen pisze: , plus nie zgadzaj się na grzywnę, grzywna jest w papierach 5 lat z tego co wiem. Jak ktoś Cię sprawdza to widnieje grzywna i w jakiej sprawie, tzn za co ją masz. więc praktycznie to samo co karany, tylko dłużej.
Jemen pisze: rozmawiałem o tym z pewnym adwokatem, kara grzywny jego zdaniem, w tym przypadku chodziło o posiadanie, ulegać miała zatarciu po 5 latach
Jemen pisze: no właśnie to nie zmienia faktu, że wolę mieć zawiasy niż grzywnę. Człowieku tu chodzi o jak najszybsze pozbycie się tego obciążenia jakim jest figurowanie w kartotece. Jak masz zawiasy na 2 lata, to po 2,5 roku jesteś czysty, grzywna za byle gówno ciągnie się pięć lat. Po prostu trzeba się pilnować. W razie sprawy walczyć o jak najmniejszy wyrok w zawieszeniu
Więc nie słuchajcie tego pana - w hierarchii kar grzywna to pikuś w porównaniu do zawiasów.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.