:)
Blefujesz pisze:a laczyl to ktos ur'em?
Nie mogłem tego duzo spalić, po prostu, no nie mogłem! Maczanka w stężeniu jak wcześniej pisałem - 0,5:12 jest idealna. Mam tolerancje i to raczej dużą.
W porównaniu do ur-144 czegoś tu brakuje, tej smiechawy, lekkiego nie ogaru. Działa na cialo, nie bezpośrednio na mózg, są rozkminki lekkie, lecz brak jakichkolwiek psychicznych doznań jak np przy ur.Moim zdaniem to jest minusem Akb-48. Można tez uznać ze działanie tego związku jest zbyt długo odczuwalne, c o staje sie czasami meczące.
bo tak dobrze sie zapowiadał ten kanna ,niedługo go spróbuje ale mam maczanke mieszana razem z UR wiec moja opinia bedzie mocno nieobiektywna tym bardziej ,że maczanka jest w stosunku 1:! do urki a jak wiadomo ,akb trzeba wiecej jest mniej aktywne
Idealny specyfik żeby sie wyluzować, żeby wyjść do ludzi, na miasto czy imprezę, bo nie ogłupia człowieka!
Blefujesz: Musisz sobie zamówić, warto! Bardzo specyficzne canna, działa całkiem inaczej niż ur, ciekawiej, szerzej. Każda następna dawka wzmacnia i kumuluje się z powszednią.
White_Power pisze:przecież 0,25mg kanna na 1g podkładu to oznacza że przy gramie substancji trzeba nasączyć 40kg
AKB48 wniosło więcej chilla niż sam ur144 ,ogólnie dobrze chilluje ,noi mała psychodele tez wniosło ale małą ,muszę bez mixu tego kanna spróbowac ale chyba nie będize to prędko :-)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.