x = x
Elwis pisze:Jeśli nie to namierzają twój telefon i robią ci trzepanie na mieście.
x = x
Policja może się wówczas zainteresować połączeniami w telefonie od osób, które kupowały i tymi osobami?
Gorzej jak gosc bedzie mial w telefonie jakigos sms-a od Ciebie sugerujacego, ze mogles u niego kupowac. Wtedy ustalanie do kogo nalezy numer i wjazd na chate. Ale to chyba oczywiste..
No to jestem trochę spokojniejszy. SMS-y to wiadomo, głupota. Takich rzeczy się nie robi :-))
Co do połączeń - wydaje mi się, że i tak lepiej dmuchać na zimne i pomyśleć o zakupie numeru na kartę, którego będzie się używało tylko w wiadomym celu.
Bo trawa to jednak jest narkotyk od którego można umrzeć nawet na AIDS i policja ma prawo namierzać również i konsumentów :finger:
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.
Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.