Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Więc dla tych co chcą zacząć lub już zaczęli...: PAMIĘTAJCIE ŻE NAPRAWDĘ NIE WARTO DOTYKAĆ HERY!!!
Pozdrawiam i życzę udanych detoxów i czystego życia ...
Jestem na programie metadonowym już 11 lat i powiem szczerze ze próbowałam wszystkiego:ośrodki , inne miasto , inny kraj i...pomógł mi tylko metax ! Jestem czysta już 9 lat , i pomimo tego ze jest to straszna smycz ( metka) to i tak mniejsza w porównaniu z jakimkolwiek uzależnieniem ! Można żyć normalnie ! praca , dom i WOLNOŚĆ !!!! Wiem że wielu z was nie przekonam , nawet nie chce tego robić , ale jeśli ktokolwiek z was zastanawia się nad programem metadonowym to warto spróbować . pozdr
biore nalogowo kodeine i tramal 4-5 dni na tydzien w dawce 600-750mg kodeiny a tramal 2 a nawet 2,5 gram .Ogolnie tylko skreta psychicznego mi lecza zadnych ciekawości. Udalo mi skolowac dostep do metadonu dawki 50ml dzialaja przecietnie mam ochotę na 80ml dobry pomysl ?clonozapem podbije dzialanie tak jak tramalu? jestem osobom o ponad przecietnej wadze 120kg na 183cm
p.s moje uwagi co laczenia w czasie(1-2doby po aplikacji) z innymi agonistami opiodowego mikro
tramal w dawce 1400mg (7dwusetek retard) i 600mg(2x200mg)oraz clony 2mg 2 dni po zazyciu metadonu
zadzialaly wyjątkowo mocno i dlugo........................ oraz ciekawiej niz zwykle polącznie 2 gramow tramca z clonem
dzisiaj miałem kazje odkupić od pewnej osoby metadon postanowiłem spróbować jak ten środek znosi głód i cisnienie na opio
kupiłem 30ml za 30zł, syrop był gęsty bardzo słodki wiec myślę ze nie był rozrobiony ale pewności nie mam
przyznaje ze po tej dawce poczułem się całkiem ok tzn nie byłem naćpany ale czułem sie całkiem zdrowo bez ochoty na przygrzanie jakiegoś opiatu
pytanie 1 - po ile chodzi syropek, bardzo przepłaciłem czy to normalna cena
pytanie2 - te 30ml wypiłem około godziny 14, czy jak jutro puknę majke to na mnie podziała czy jednak nie ma sensu i trzeba dłużej odczekać?
Odpowiedź 2: Lepiej odczekaj jeszcze jeden dzień. 30ml dla kogoś kto pierwszy raz miał z tym do czynienia to wcale nie mało.
Z tego co piszesz to wnioskuje że napewno dostałeś normalny prawdziwy metadon. Wszystko się zgadza w 100%.
ostatnio pukałem sporo morfiny, dawki 100-150mg na dobe, wczoraj morfina się skończyła i dzisiaj troche mnie skręcało. wypiłem 60ml metadonu i całkiem przyzwoicie się zaleczyłem.
troche mi się ostatnio morfina przejadła, pomyślałem ze moze dałbym rade za pomoca tego metadonu zejśc z morfy i zrobić sobie jakałś przerwe.
pytanie 1. jakbyście wypilu drugie 60ml które mi zostało, jutro wypić całe 60ml czy tez lepiej jutro 30ml i pojutrze drugie 30ml, a moze jeszcze jakos inaczej to rozpisać?
jest w ogóle szansa że w miare bezbolesnie przerwe ciąg za pomoca tych 120ml metadonu? bardzo ostro nie jestem wjebany, jednak bez dawki jakiegos opiatu czuje dyskomfort i nie najlepiej funkcjonuje w ciągu dnia.
jeszcze się zastanawiam jakby wyglądało połączenie metadonu i buprenorfiny, ktos próbował?
A co to za ceny za ten metadon? 80-100zł za 100ml? Na pewno nie u mnie. Chociaż potrafię sobie wyobrazić, jak 90% ćpunów z programów tnie na takie ceny "bo szuwaks podrożał", no to automatycznie im nie starcza na ten szuwaks, jeśli puszczają po 50zł. Jakbyś brał od kogoś regularnie, to by ci nie krzyczał 100zł za 100ml, takich, co na gwałt potrzebują akurat już, teraz, to mają za frajerów i wciskają im rozwodniony, drogo. A stałych "klientów" to nikt się nie pozbywa.
jest w ogóle szansa że w miare bezbolesnie przerwe ciąg za pomoca tych 120ml metadonu? bardzo ostro nie jestem wjebany, jednak bez dawki jakiegos opiatu czuje dyskomfort i nie najlepiej funkcjonuje w ciągu dnia.
timeless pisze: 2) idź na detox, to dostaniesz za darmo i okaże się, że 30ml działa jak te twoje 60ml.
lekarz twierdzi ze metadon nie jest dla mnie, czyli osoby która od kilku lat bierze opiaty dożylnie skoro nie jest dla takich jak to to sam nie wiem dla kogo. Tutaj chyba w dalszym ciągu stopien uzaleznienia mierzy się ilością skończonych ośrodków a ja nie mam na koncie zadnego i chyba w tym problem
09 lis 2010, 11:50 / scalono - surv
znowu zakupiłem syropek, musze przyznać ze metadon jest o wiele lepszy od bupry, bupra do piet nie dorasta dobremu matadonowi, zwłaszcza w przypadku mojej osoby czyli takiej na którą bupra bardzo słabo działa, czasem dawki bupry po 20mg nawet nie dawały rady zaleczyć mi skręta, (a inni znajomi po 4mg bupry mieli ostry haj przez całą dobe) Metadon kwesti leczenia skręta spisuje się znakomicie, leczy głód fizyczny i psychiczny w 100%
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.