Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 66 / / 0
Thermogrip >>> Te mini-skręty jakie czasem odczuwasz nie mają związku z tym, że nie odtrułeś się od heroiny zanim wszedłeś na metadon ? Moje pytanie może wydać Ci się głupie, zaznaczam więc jeszcze raz, że nie znam się na metadonie, a pytam z ciekawości :)
  • 272 / 2 / 0
Ze mną to było tak, że byłem jakiś rok może troche dłużej w ciągu. Nie odtrułem się i chciałem sobie samemu zrobić 7 dniowy detoks metadonem na rozpisce od znajomego. Nie pamiętam jak to dokładnie było ale z tych 7 dni robiły się tygodnie. Z tygodni miesiące, bo po prostu cholernie mi się syrop spodobał.

Po jakimś czasie zrobiłem reset. Zacząłem na nowo od 50 ml i skutecznie z niej schodziłem. Problem zaczął się tak w okolicach 8 ml, jak syrop przestał mnie klepać i wtedy też zauważyłem te mini skręty.
Wystąpiły one jak byłem od helu czysty i z tego co teraz widzę, to nie ważne w sumie czy np. z 2 tyg nie pale, czy pale ileś tam dni z rzędu, to i tak i tak te skręty są. Oczywiście nie są one jakieś duże ale trochę to jednak irytuje.
Uwaga! Użytkownik Thermogrip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 7 / 0
wole zaczać od większej dawki i zmniejszać niż dobierać bo to do niczego dobrego nie prowadzi....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 800 / 8 / 0
Każdy na początku na programie czują taką fazę po metadonie - mniej więcej po 30 minutach, chyba że wypije się ciepłą herbatkę to wtedy szybciej zacznie działać. Po 3-4 miesiącach już nie odczuwa się tego. I wtedy niektórzy zaczynają dobierać. Dla sporej części jednak to nie ma znaczenia czy czuć fazę czy nie - ważne że nie ma tych natrętnych myśli i nie nakręca się.
  • 268 / 3 / 0
Thermogrip piszesz że kołujesz metadon na lewo mam pytanie w jakiej cenie udaje ci sie kupować ten syropek. Mi ostatnioj udało sie kupić 140ml za 120zł i jestem na 99% pewien ze syrop nie jest rozrabiany.

grizzly1982 - ty jesteś aktualnie na programie metadonowym? gdybyś teoretycznie dostał próbkę metadonu to potrafiłbyś ocenić czy jest on rozrabiany czy czyściutki? jestem prawie pewien że mój jest czysty i nie kombinowany ale fajnie by było gdyby osoba pijąca metad na legalu mogła to potwierdzić i rozwiać ten 1% moich wątpliwości.
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 2 / 0
CodeineLover strasznie drogo bierzesz. To tak z okazji suszy czy normalnie taką cenę ten ktoś sobie życzy?
Ja mam niezależnie od suszy u tego mojego znajomego stałą cenę, 40 zł za 100 ml.

Jest metoda żeby sprawdzić czy syrop nie jest dorabiany wodą, tylko że to w sumie przez net ciężko opisać. Polega to na tym, że przelewasz syrop w szklanke(wystarczy 20ml). Bierzesz nakrętke od jakiegoś napoju lub coś innego i po prostu dolewasz do niego niewielką ilość wody. Wlewając wodę do czystego syropu zauważysz jakby takie pływające gluty. Nie wiem jak to chemicznie się nazywa ale pewnie jest to jakaś reakcja. I teraz tak. Jeżeli syrop jest czysty, to te gluty będą sobie trochę czasu pływać. Na pewno gdzieś około 10 sekund. Jeżeli syrop jest mieszany, to te gluty dosyć szybko znikają i całość lekko się mętna robi. Ogólnie to chodzi o to, że rozwodniony szybciej reaguje z wodą.
Uwaga! Użytkownik Thermogrip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
Oczywiście, żaden problem ocenić. Nawet wizualnie można to zauważyć jak ktoś doleje wody - wtedy zamiast normalnego klarownego płynu widać takie smużki wody pływające, tak jak wodę posłodzoni się cukrem mocno i widać ten rozpuszczony cukier jak pływa :-)

Z opowieści plotkarskich słyszałem że teraz 100ml kosztuje 0d 80-100zł. Raczej bliżej stu. W czasach normalnych 50-60zł.
  • 268 / 3 / 0
mój syrop nie ma żadnych smużek, czysty gęsty krystaliczny roztworek więc wychodzi na na to że mam drogo ale przynajmniej nie kupuje rozrabianych sików tylko czysty metad
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
Teraz jest to normalna cena ta za jaką kupujesz. Jeśli wszystko jest tak jak mówisz to masz pewniaka. Ja również nie narzekam na jakość na programie hehe:-)
  • 272 / 2 / 0
Nie wiem czy my przypadkiem o tym samym nie mówimy odnośnie glutów i smużek. Jeżeli to to samo, a wydaje mi się że tak, to nawet jak dostaniesz rozrobiony syrop, to syrop będzie klarowny. Jest jeszcze jeden patent, który daje pewność ale musisz mieć niewielką ilość syropu, co do której jesteś pewny.

grizzly1982 jeżeli można wiedzieć, to gdzie na programie jesteś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?