Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Po jakimś czasie zrobiłem reset. Zacząłem na nowo od 50 ml i skutecznie z niej schodziłem. Problem zaczął się tak w okolicach 8 ml, jak syrop przestał mnie klepać i wtedy też zauważyłem te mini skręty.
Wystąpiły one jak byłem od helu czysty i z tego co teraz widzę, to nie ważne w sumie czy np. z 2 tyg nie pale, czy pale ileś tam dni z rzędu, to i tak i tak te skręty są. Oczywiście nie są one jakieś duże ale trochę to jednak irytuje.
grizzly1982 - ty jesteś aktualnie na programie metadonowym? gdybyś teoretycznie dostał próbkę metadonu to potrafiłbyś ocenić czy jest on rozrabiany czy czyściutki? jestem prawie pewien że mój jest czysty i nie kombinowany ale fajnie by było gdyby osoba pijąca metad na legalu mogła to potwierdzić i rozwiać ten 1% moich wątpliwości.
Ja mam niezależnie od suszy u tego mojego znajomego stałą cenę, 40 zł za 100 ml.
Jest metoda żeby sprawdzić czy syrop nie jest dorabiany wodą, tylko że to w sumie przez net ciężko opisać. Polega to na tym, że przelewasz syrop w szklanke(wystarczy 20ml). Bierzesz nakrętke od jakiegoś napoju lub coś innego i po prostu dolewasz do niego niewielką ilość wody. Wlewając wodę do czystego syropu zauważysz jakby takie pływające gluty. Nie wiem jak to chemicznie się nazywa ale pewnie jest to jakaś reakcja. I teraz tak. Jeżeli syrop jest czysty, to te gluty będą sobie trochę czasu pływać. Na pewno gdzieś około 10 sekund. Jeżeli syrop jest mieszany, to te gluty dosyć szybko znikają i całość lekko się mętna robi. Ogólnie to chodzi o to, że rozwodniony szybciej reaguje z wodą.
Z opowieści plotkarskich słyszałem że teraz 100ml kosztuje 0d 80-100zł. Raczej bliżej stu. W czasach normalnych 50-60zł.
grizzly1982 jeżeli można wiedzieć, to gdzie na programie jesteś?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.