Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Dzięki, nie pale tytoniu więc nie przetestuje.Drogą dedukcji stwierdzam, ze lepiej wyłapać wszystko poprzez pare buchów od opalania, aniżeli jednego maszka z kulki tytoniu.A jakoś nie widze sensu przepychania kulki materiału przez zawaloną lufke, lepiej tą kulke spalić ;)

Ja mam jeszcze sposób na coś z dosłownie niczego.Wystarczy wyłapać jak ja to mówie cukier (pył) z pojemnika(ów) w którym była MJ, najlepiej zbierając palcem.Wymaga to cierpliwości, wiadomo po większej ilości MJ będzie więcej pyłu ale ta praca się opłaca ! nawet śladowe ilości pyszności paproszków, którymi można obsypać lufke od środka i opalić - miażdzą.Jak się uzbiera cała lufka, to człowiek czuje się jakby palił 1 raz (i się spalił, bo to różnie bywa).Warunek - bardzo dobrej jakości mieszkanka owych pojemników ;)

Ps.Z wysokich słoików trudno się zbiera.
  • 920 / 163 / 0
ten proszek to triohomy :-D tez je bardzo lubie. czasami jak mam troche wiecej weedu to czesc przesiwam przez sitko bardzo drobne tak ze prawie same krysztaly sie wysypuja i robie z tego jakby haszyk poprzez prasowanie w papierze woskowym i ugniatanie. pozniej taka kulka naprawde ugniata glowe %-D ziolko jest wtedy nieco slabsze ale i tak dobrze czesze a same krysztalki smakuja wybornie i wybornie dzialaja. nieraz mozna z mlynka troche tego wysypac po mieleniu. albo jak jest bardzo obsypany sqn to prosto z wora wybrac i zrolowac jointa z samych kryszt. tez dobrze gniecie. sprawdzcie :-p
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
kiff miażdży i to konkret orient i japy zamkniete.
Maisssterrr qrwy
  • 21 / / 0
smoke elite pisze:
ten proszek to triohomy :-D tez je bardzo lubie.
Trichomy ;) dzięki za trop ale ciężko było znależć przez tą literówke.
  • 2876 / 99 / 0
dla wielbicieli ekonomicznego spożycia (albo po prostu skrajnych i zdeterminowanych ćpunów), można by ten popiół ogrzewać w jakimś małym naczynku np w maśle, i potem to zjeść, ale smak zapewne nie był by wspaniały ;]

a zresztą benzie to raczej nie dorówna ;P
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1 / / 0
Odnosnie przepychu porzyczylem od kumpla pompke(rure stala w tym przypadku palimy mete i nia wsciagamy buchy bo rozjebalem pipe'a)
zrobilem przepych z tego montera sciaglem bucha siedzialem cala noc na strasznej bombe a rano oddalem popme ze sreberkiem to byl przepych,dodam ze to byla mieszanka chemii
  • 1 / / 0
jak dla mnie to minimumto fifka, jezeli nie ma to nie bawie sie w opalanie itp samo zielsko to samo zdrowie B)
  • 1823 / 104 / 20
Niekończący się giet:

Gdy zostaje na pół lufki dosypujemy tytoniu, tak żeby było na dwie lufy, palimy jedną i znowu dosypujemy. %-D

Oczywiście żartuje, ale jak zaczynałem przygodę z paleniem i było mi bardzo żal, gdy się kończyło, zdarzało mi się dosypywać i zamiast na lufę miałem na dwie, bezsens, ale na psychikę działało :*)
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 968 / 96 / 0
Jak siupiesz syp fete zawsze na to samo miejsce np na biurko na książke itp. Siupa wżera się w papier i drewno.Potem wystarczy skrobać to miejsce kartą i wychodzi cała kreska.
  • 105 / 4 / 0
Mała ilość wbilbym do lufki kioskówki po czym bym ją opierdolil 1 machem za pośrednictwem wiadra :)
Uwaga! Użytkownik weedkend jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.