2x2 system i na wfy, pamietam te czasy
Jak zapewnia projektant:
''jest To Bongo_ ''Forewer'' zostało wykonane w U.S.A na zamówienie/ Wykonene [nierdzewka] Oraz metale szlachetne [domieszka Srebra] Cybuch Wukonany na podobieństwo Sróby-dodajaca stylu i gracji]-domieszka złota/// [23g w tym 1g złota 585] jest w pełni niezniszczalne, nie przezroczyste+ skopcisz Sie na maras. Obiecuje Dobra zabawe i kosmiczny odlot
Co do mojego powyższego to było takie żeby sprawdzic narzedzia pomysly i metody. Teraz pracuje nad wiekszym:
[ external image ][ external image ][ external image ]
Jeszcze nie jest obcięte z całej belki, w miejscu pod grzybami bedzie cybuch, a wszystko ołówkiem i przerywanymi liniami bedzie wypalone starannie:D Być może wrzuce gotowe. Ale jestem skromny...
Może wystawie jedno z nich na allegro. Jeśli uporam się z pęknięciami, jakiś impregnat, żywica, może sztuczny przezroczysty material(jakieś rady?) bo z jednego cieknie po kropli a drugie juz jest nieszczelne. Fajnie by bylo włożyć to do szklanej rury, ale takiej nie posiadam no i chyba niebardzo warta świeczki taka gra... Pozdro;]
Zawsze denerwowało mnie zbyt szybko palące się zioło, a przyznam, że nie potrzeba mi dużo do ostrego ujebania :-p
Co powiecie na dodanie do Marysi trochę gliceryny. Temperatura spalania powinna być niższa, przez co mniej zmarnowanego THC. I w dodatku zajebisty, śnieżnobiały dymek. Czy to zda egzamin w lufce?
A i mam nadzieje, że mnie nie ukrzyżujecie, jeśli było to już poruszane. Pozdro!
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.