Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 91 / 1 / 0
napisalem juz tu kiedys ze jablem wiadro, zajebalismy sprzataczce te wiadro od mopa, takie prostokotnoowalne, z 1 strony mialo te sitko to wyrzyniecia tych starych mopow z czasow prlu z frędzlami, a z 2 strony było pusto - w sam raz na krople beskidu 1,5l. Na przerwie 15 minutowej, w kabinie w 2 z ziomkiem gdzie reszta palila szlugi. Grunt ze sie nauczyciel nie wjebal, i ze dalo sie je do polowy napelnic woda, bo krany chujowe w tej szkole byly.

2x2 system i na wfy, pamietam te czasy :heart:
Emeryt od 7.07.2010 ;)
  • 250 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kvjon »
Jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów:
[ external image ]
No i drugi ;p
[ external image ]
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
Śliczne :D
  • 8 / / 0
Apropo bonia typu handmade to wczoraj wyczailem na allegro takie za jedyne 179zl wystarczy wpisac "Bongo Forever" %-D

Jak zapewnia projektant:
''jest To Bongo_ ''Forewer'' zostało wykonane w U.S.A na zamówienie/ Wykonene [nierdzewka] Oraz metale szlachetne [domieszka Srebra] Cybuch Wukonany na podobieństwo Sróby-dodajaca stylu i gracji]-domieszka złota/// [23g w tym 1g złota 585] jest w pełni niezniszczalne, nie przezroczyste+ skopcisz Sie na maras. Obiecuje Dobra zabawe i kosmiczny odlot
czy to ktos z [H]? %-D
Uwaga! Użytkownik Mackoks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 250 / 1 / 0
Hahaha cena i komentarze chyba o wszystkim mówią ;p

Co do mojego powyższego to było takie żeby sprawdzic narzedzia pomysly i metody. Teraz pracuje nad wiekszym:
[ external image ][ external image ][ external image ]
Jeszcze nie jest obcięte z całej belki, w miejscu pod grzybami bedzie cybuch, a wszystko ołówkiem i przerywanymi liniami bedzie wypalone starannie:D Być może wrzuce gotowe. Ale jestem skromny...

Może wystawie jedno z nich na allegro. Jeśli uporam się z pęknięciami, jakiś impregnat, żywica, może sztuczny przezroczysty material(jakieś rady?) bo z jednego cieknie po kropli a drugie juz jest nieszczelne. Fajnie by bylo włożyć to do szklanej rury, ale takiej nie posiadam no i chyba niebardzo warta świeczki taka gra... Pozdro;]
  • 7 / / 0
jesteś artystą :D jak już skończysz, to wrzuć foty ^^ nie jestem fachowcem, ale rozejrzyj się za jakimś sympatycznym impregnatem na te ubytki i pęknięcia i będzie miodzio ;)
  • 64 / / 0
Kvjon, na te pęknięcia to proponuję zwyczajny vicol. Trochę na palec wcierasz w te szparki później ściągasz resztę kleju z powierzchni żeby było estetycznie i gra. Klej po wyschnięciu robi się przejrzysty więc nawet nie będzie widać, że coś było uzupełniane.
  • 250 / 1 / 0
Opcja z Vicolem najbardziej mi pasowała, ale martwiłem się że bedzie puchnac przy wysychaniu i rozwali całkiem na pół. Dzisiaj wypale troche wzorów jak sen nie przyciśnie, a na weekendzie przytne i wmontuje cybuch. No chyba że się mamie już naparstki skonczyly:p Wrzuce napewno jak skoncze zdjęcie, może nawet pozycze aparat zeby jakos byla znosna.Dzięki wam bardzo i pozdrawiam!
  • 12 / / 0
Palę na dwa sposoby, bongo i lufka (Wiem, wiem... Blunta nie skręcę, a w plenerze też trzeba palić).
Zawsze denerwowało mnie zbyt szybko palące się zioło, a przyznam, że nie potrzeba mi dużo do ostrego ujebania :-p

Co powiecie na dodanie do Marysi trochę gliceryny. Temperatura spalania powinna być niższa, przez co mniej zmarnowanego THC. I w dodatku zajebisty, śnieżnobiały dymek. Czy to zda egzamin w lufce?

A i mam nadzieje, że mnie nie ukrzyżujecie, jeśli było to już poruszane. Pozdro!
  • 199 / 4 / 0
mam pytanie, po paleniu jointów szybko łapie zamułe czy to od tytoniu? czy po plaeniu z fifki jest lepsza faza? i jak sie pali z fifki?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.