ja juz mam, ziom juz ma. zaraz trzeba leciec po haczyk, ale nie wiadomo ile trzeba poczekac po zjedzeniu.
kurwik wspomnial o 30minutach. wystarcza ?
a mango soczyste tlusciutkie, mieciutkie i sosnowe :-D
mam nadzieje ze dzisiej wielki dzien.
one love
z jednej strony jestem nastawiony sceptycznie, ale z drugiej strony nie swierzaki pisaly, ze dziala.
no ozbacze
edit juz po - no sie zajebalem fest, nie powiem. ale nie wiem czy to przez mango, czy poprostu dostalem dobry sprzent. nie jaraem go wczesniej, a dzis peirwszy raz przez mango. jutro jeszcze zobacze i sie upewnie. rzetelnie przez żet.
Testowałem w niedzielę - mango bardzo dojrzałe - zjadłem ze skórką - nawet smaczne - 5 minut czyszczenia zębów bo bardzo włókniste - po godzinie palonko - towar raczej słaby - faza mnie zaskoczyła - na pewno była inna niż zwykle - pojawiło się uczucie głębi - ciekawe pomysły - słuchając muzyki (http://www.youtube.com/watch?v=aQF7B3WB ... re=related) płakałem z rozkoszy - łatwość wpadania w trans - to była próba na łonie natury dzisiaj testuję imprezowo.
Polecić
A swoją drogą - wydaje mi się , że akurat posiadam 'palenie' na tyle niewarte palenia, że idealne do testu . Jeśli w ogóle porobi , znaczy - metoda działa bezsprzecznie. Zdam relację.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.