Whateva, rozmiar penisa ma dla mnie znaczenie porównywalne z objętością ślepej kiszki i obwodem łydki. Ważne, żebyśmy zarówno ja, jak i moja partnerka, czerpali przyjemność ze współżycia.
p.s. mam małego, pewnie poniżej 15 cm.
jest od chuja ciekawych badań nad penisami,
wynika z tego, iż co czwarty facet ma penisa w okolicach 14 centymetrów, a zaledwie KILKA PROCENT populacji ma powyżej 18 centymetrów. Więc albo narkotyki powodują 4-centymetrowy przyrost albo wykonaliście pomiary na kwasie i wam się wydawało, że macie półmetrowe maczugi...
Nie rozumiem po co ściemniać w anonimowej ankiecie? Kompleks małego? :)
A i chciałbym zwrócić uwagę, że wg tej tabelki o rzekomym pożądanym rozmiarze mało który mężczyzna jest w stanie zaspokoić kobietę. Może to wynikać z dwóch rzeczy:
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
b) kobiety podają, że owe 8 cali to 'akurat' bo faceci wyskakują z przeciętnymi 15 centymetrami ale mówią, że 'to jest zaje-kurwa-biście duża 20 centymetrowa maczuga !' hehehe.
chetnei bym zmierzył ale nie staje od dosyć dawna
bardzo ciężko mam maszta podnieść w górę
Ja zagłosuje w ankiecie jak mi któraś z forum komisyjnie zmierzy - żeby nie było oszustw :-p ... może pani moderator chętna? ;-)
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Badanie pewnie było przeprowadzane anonimowo, więc kobiety mogły powiedzieć o tym głośno, że jeden na ośmiu facetów jest w stanie je naprawdę zaspokoić.
Zresztą, jakbyś się czuł gdyby twoja dziewczyna podczas stosunku oznajmiła Ci o maleńkości twojego wacka?
Wniosek jest jasny - duża pyta = laska jest happy.
a) dane to zupełna ściema , bo strona z której one pochodzą jest (subtelnie) wypchana linkami do różnych stron oferujących powiększenie penisa...
kobiety jak to jest ? czesto udajecie ? maly czy duzy ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: Jah zmartwiles mnie
kobiety jak to jest ? technika wazna ?
AstralBlade pisze: maly czy duzy ?
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.