Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 37 / / 0
Cześć!
Od razu zaznaczam, że nie jestem pewien czy to odpowiedni dział :old:

Ale mam nadzieje, że tak ;)

Mały problem u mnie się pojawił.
Nigdy nie miałem problemów ze wstawaniem, budził mnie pies albo sam się budziłem (często, gęsto właśnie przed budzikiem).
Codziennie wstaje o tej samej porze. Codziennie. I bez problemu to czynię.
Ale...

Od 2/3 dni zasypiam rano. Nie mogę wstać. Budzę się 2 godziny później niż powinienem. Budzik nawet nie może mnie wybudzić....
Spóźniłem się minione 3 dni do pracy (mam na 8:00, szef dopiero dobudził mnie około 8:20).

Wtf?

Jakiś pomysł? Sugestie? Podpowiedź?

• 5985 / 1237 / 43
Kurwa, następny.
Macie od tego knajpy.
Na chuj kolejny głupi temat.
takie uwagi zglaszaj NIE SPAMUJ.
stteetart
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Kurwa, no sorry!
W takim razie, mogę prosić o przeniesienie jakiegoś moda?
  • 9695 / 1908 / 2
Temat zamkne a za chwile wrzuce link gdzie bedziesz mogl przedstawic problem.

[mention]biernat[/mention]
skrocenie-snu-t41774.html
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.