Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 5 / 0
@GermanskiOprawca

Tak wiem psychoterapia jest bardzo pomocna przy takich zaburzeniach i sie na nią wybieram
Uwaga! Użytkownik pomarloko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1302 / 261 / 0
27 stycznia 2011nerwica pisze:
Pewnie, najlepiej stwierdzic ze to przez wypadek i miez z glowy. takie podejscie mial do mnie moj terapeuta i non stop jeden temat wypadek i nic wiecej a moze bardziej by pomogl gdyby wzial po uwage to co przezylam po trawie?
wiec powiedz mi jak mozna sie leczyc, chodzic na terapie ktora idzie calkiem w inna strone niz powinna ??
CBD se kup 👉 może odwrócić w jakimś stopniu działanie THC.

Przejarałaś mordeczkę, organizm może bez powodu się bronić i inne tego typu akcje.
Poczytaj o funkcjach tych rec. Agonizowane potrafią wprowadzić dosyć srogie reakcje (uruchomienie ukł. imm., zwiększony apetyt, znieczulenie - nie pamiętam dokładnie 🤔🙈)

Może będzie też coś o twoim przypadku bejbe moja miła, łeb do góry, ale nie pal już z wiadra.

🤙🤙
  • 1 / / 0
W sumie mogę polecić cbd
  • 880 / 365 / 6
CBT, czyli psychoterapia poznawczo-behawioralna jest lekiem na całe zło tego świata. Leki mogą jedynie uzupełniać terapię.
Przejdź się do psychiatry niech Ci dobierze leki (może próbować kilka razy tak że będziesz do niego wracał), a jednocześnie ogarnij sobie terapeutę.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 5220 / 927 / 0
Rewolucyjna w myśleniu książka

Mark Wolynn "nie zaczęło się od Ciebie"

Wkleję kilka screenów dla zachęty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3245 / 622 / 0
@ledzeppelin2
Ja rozkminki na ten temat, tzn jak doszło do mnie prawidło że nie zaczęło się ode mnie.....lub własne, co zaczęło się ode mnie? mam w głowie już od kilku lat jako pewne sprawdzone i zalogowane. Czasami na ambicję rozkminiania wjeżdża sam wymowny tytuł danej książki, w tym przypadku tak jest.....nawet nie potrzebuję czytać.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5220 / 927 / 0
Mi książka sporo dała, bo zawsze obarczalem winą rodziców za moje dzieciństwo, a to jest jednak głębszy problem.
Pozwoliło mi to momentalnie wybaczyć rodzicom w sercu i poczuć ulgę.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 10 / / 0
ja od 2 miesiące temu złapałem badtripa po paleniu, i cały czas jak zapale wraca to samo, brałem dużo MDMA może dlatego psychika leży robie sobie przerwe od palenia biore DXM,kode teraz i jest git ale jak zajaram to znowu zle, a jak wezme xanax i zajaram to jest wszystko okej, myslicie że będe mogł wrócic do palenia czy tak zostanie?
  • 336 / 68 / 0
@happyart Mialem podobny problem, sa dwie opcje.
trawa pol na pol THC z cbd, po takiej nie ma zlych tripow.
Jesli nie masz dostepu do takiej mozesz kupic jakas cbd 18 woltow i mieszac z normalna od dilera.
Druga opcja, bierzesz sie za uprawianie sportu, bieganie silownia, basen rower, ze trzy razy w tygodniu, wtedy tez nerwicowe objawy mijaja, mi przynajmiej minely.
Juz przestalem palic, jak nerwice pokonalem, to dopadl mnie zamulony leb bo za duzo i za czesto.
Lepiej rzuc to gowno to wcale zycia nie ulatwia.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 5 / 0
nerwica to w dużej mierze za wysoki kortyzol, ja jak wziąłem jedną tabletkę mitrazepiny - nerwica się bardzo uspokoiła, jak wiadomo mitra zbija kortyzol bardzo mocno, z ziółek ashwa ale to każdy to już chyba bierze . Leddzepelin i co ci to dało? książką ani pierdolamento nie wyleczysz nerwicy, bardzo dobry psycholog ci pomoże ale cóż takich jak na lekarstwo, hmm co jeszcze powiedzieć - nie będę w każdym poście pisał o pregabalinie bo ona i depreche i nerwice leczy fajnie a raczej zalecza a dobre i to, bo dla nerwicowca ostrego każdy dzień bez nerwicowych jazd to ulga. SSRI odradzam, to chujostwo totalne, dobra jest jedynie z tego co pamiętam u siebie tianeptyna (nie jest to ssri broń boże, to microdosing opio) - działa super szczególnie na ludzi którzy brali opiaty, szczególnie kode bo na cięższe opio nie pomoże nic na depresje oprócz kolejnej dawki, ewentualnie metadon lub bupra
Ostatnio zmieniony 17 października 2022 przez 50David50, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?