Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 4992 / 881 / 0
Co prawda nie mialem nigdy takich objawow , ale pod powiekami mialem caly czas CEVy przez okolo 7 miesiecy gdy probowalem zasnac, minelo po utrzymaniu abstynencji przez ten okres, nie bralem benzo. Teraz znow normalnie ciemnosc .
  • 510 / 110 / 0
u mnie pojawiło się to po którymś tam zapaleniu trawy. Jarałem parę lat i nigdy żadnych problemów, aż nagle jednego dnia pojawił się śnieg optyczny, powidoki, halo, starbursting, pływające niebieskie i czerwone plamy po zamknięciu oczu. Parę miesięcy zajęło mi zanim przestałem wpatrywać się jak kretyn w ciemne miejsca, gdzie śnieżenie było najgorsze albo machać ręką przed twarzą i oglądać smugi jakie zostawia. Mam to do dzisiaj, nie zwracam uwagi, da się żyć.
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / / 0
a jarasz do dzisiaj czy odstawiłes? wcale nie to musiało byc przyczyna.
Uwaga! Użytkownik xxcainx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 110 / 0
nie palę już ze 2 lata. początkowo chodziłem po lekarzach, po tym jak po raz 10-ty usłyszałem "nie denerwować się, będzie dobrze" i wyszedłem z niczym dałem sobie spokój.
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 13 / 0
neverm1nd pisze:
aż nagle jednego dnia pojawił się śnieg optyczny, powidoki, halo, starbursting, pływające niebieskie i czerwone plamy po zamknięciu oczu.
Chodzi Ci o takie małe kolorowe "wiatraczki"? U mnie w ciemności jest fioletowy, najlepiej to widać nocą na niebie. Miałeś oprócz objawów wizualnych jakieś jazdy z psychiką? Stany lękowe, derealizacja czy depersonalizacja?
  • 168 / / 0
w sumie tak głebiej analizując to co dzieje sie ze mną po zmroku to dochodze do wniosku, że tez sie nabawiłem sniegu optycznego, ale jest widoczny jedynie po zmroku i w pomieszczeniach o małym natezeniu swiatla,jest to wkurzajace ale da sie zyc,,,mam najdzieje, ze to minie mam to od bodajze miesiace mysle ze po zabawie z mdai (niemam pewnosci czy to ta substancja) ale po czytaniu tego forum to stwierzam ze to było wlasnie to ( ogolnie na nastpeny dzien po tej substancjii wymieszanej z kokaina) nie czulem sie juz tak samo jak zwykle ale to samopoczucie juz chyba zniknelo niestety snieg nie... bralem okolo tydzien temu.
Uwaga! Użytkownik xxcainx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 510 / 110 / 0
Adi90 pisze:
.?
U mnie to są takie nieregularne, rozpływające się plamy, myślałem kiedyś, że może ma to coś wspólnego z ciśnieniem w oku, ale wszystko jest OK. Jeśli chodzi o psychikę, to stany lękowe, które mam do dziś, częste wrażenie, że nie mogę oddychać, schizy, że za chwilę zemdleję, chwilowo też była lekka depersonalizacja, ale to akurat minęło.
  • 168 / / 0
miał ktos z was kiedys takie hddp jak drganie obrazu po rc? obstawiam ze to było mdai ale reki nie dam uciac jak myslicie minie czy dymac do neurologa?

oczopląs może?

@Witkacy
  • 168 / / 0
oczopląs to to chyba nie jest bo mi nie drgaja gałki oczne tylko obraz widziany :P chyba ze to też mozna zaliczyc do oczopląsu
  • 168 / / 0
Od jakich narkotykow nie mozna dostac hddp interesuje mnie raczej grupa stymulantow i kanna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI

Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.